GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε σκληρό rock εξελίσσετε η αντιπολίτευση στον δήμο Ξάνθης

Με ανακοίνωση που διένειμαν στον τοπικό τύπο οι τέσσερις από τις πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο Ξάνθης στηλιτεύουν το &qu...

Με ανακοίνωση που διένειμαν στον τοπικό τύπο οι τέσσερις από τις πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο Ξάνθης στηλιτεύουν το "πολυτελές περιτύλιγμα" της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικής Αρχής) για τον απολογισμό των πεπραγμένων για το 2015, με σκληρές και απαξιωτικές εκφράσεις για την Δημοτική Αρχή αναφέροντας:

"ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ  ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ
Η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρουσιάζονται τα πεπραγμένα του Δήμου της προηγούμενης χρονιάς, είναι μια κορυφαία διαδικασία.
Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.

Η αντιμετώπισή της με νοοτροπία διαφημιστικής προβολής, την έχει ευτελίσει εδώ και πολλά χρόνια και έτσι από μία συμμετοχική διαδικασία των δημοτών έχει καταντήσει υποχρέωση χωρίς ουσία.
Η φετινή παρουσίαση των πεπραγμένων αγγίζει το πάτο του φαινομένου.

Όσο πολυτελής και πολυέξοδη είναι η έντυπη καταγραφή των «πεπραγμένων», τόσο φτωχή είναι η πραγματικότητα των «έργων» στο Δήμο Ξάνθης.

Δράσεις τρίτων που «χρεώνονται» στο Δήμο, έργα παράνομα χωρίς άδεια και μελέτες και ένας δήθεν «κερδοφόρος» Δήμος που στερεί πόρους και έργα από τους δημότες για να έχουμε ταμείο για τις προεκλογικές χρονιές.

Αρνούμαστε να μετέχουμε σε διαδικασίες που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και εξαπατήσουν τους δημότες.

Αρνούμαστε να συνεργήσουμε στην προβολή του τίποτα.

Η πραγματικότητα μιλά μόνη  της. Η καθημερινή απαράδεκτη κατάσταση στο κυκλοφοριακό, τα αδέσποτα, τα σκουπίδια, το κολυμβητήριο, τις παιδικές χαρές, την ΔΕΥΑΞ και σε τόσα άλλα,  μιλά μόνη της.

Ο απολογισμός γίνεται κάθε μέρα μετρώντας την ποιότητα ζωής που εσείς στερείτε σε όλους με την ανυπαρξία σας.

Απολαύστε κύριε Δήμαρχε και κύριοι και κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας την εικονική σας «πραγματικότητα».

 Για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ  Θανάσης Ξυνίδης, για την  δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Δημήτρης Μπένης,  για την ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης και για τον συνδυασμό  ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ Νίκος Ανταμπούφης."