GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φτιάξε το Φοιτητόσπιτό σου στα Praktiker!

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και διεκδίκησε δύο δωροεπιταγές των €50 Όλοι -μικροί, μεγάλοι, φοιτητές, οικογενειάρχες και μη- φαντα...


Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και διεκδίκησε δύο δωροεπιταγές των €50

Όλοι -μικροί, μεγάλοι, φοιτητές, οικογενειάρχες και μη- φανταστήκαμε κάποια στιγμή στη ζωή μας το Σπίτι των Ονείρων μας. Εάν κι εσύ είσαι ένας από αυτούς, ήρθε ο καιρός να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το Σπίτι των Ονείρων σου, με τη βοήθεια των Praktiker και του νέου τους Καταλόγου Σπιτιού 2016.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για το φοιτητόσπιτό σου είναι έμπνευση και καλή διάθεση, ενώ οι 130 σελίδες του νέου Καταλόγου Σπιτιού Praktikerθα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις με ευκολία τα σχέδια σου, καθώς μέσα σε αυτές θα βρεις έξυπνα tips, αλλά και περισσότερα από3.300 είδη διακόσμησης, επίπλωσηςκαιεξοπλισμούγια όλο το σπίτι, σε μεγάλη ποικιλία τιμών, ώστε να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ και τη διάθεσή σου.

Επόμενο βήμα είναι να ετοιμάσεις μια λίστα με τους χώρους που θέλεις να ανανεώσεις. Είτε μένεις στο ίδιο σπίτι για χρόνια και νιώθεις την ανάγκη για ανανέωση, είτε είσαι φοιτητής με περιορισμένο budget που ονειρεύεσαι κάτι μοντέρνο, πρακτικό και οικονομικό, πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε το Σπίτι των Ονείρων σου… πραγματικότητα!

Το Υπνοδωμάτιο των Ονείρων σου
Το υπνοδωμάτιο είναι ίσως το πιο αγαπημένο σημείο του σπιτιού. Και είναι πιο εύκολο απ’ό,τι πιστεύεις να το «μεταμορφώσεις». Δύο μοντέρνα διακοσμητικά μαξιλάρια με πρωτότυπα σχέδια κι ένα μεταλλικό minimal κομοδίνο ή ένα καινούριο κρεβάτι είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά. Βέβαια αν έχεις όρεξη, και κυρίως φαντασία, μπορείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά το χώρο επιλέγοντας μία καινούργια ταπετσαρία ή βάφοντας τον τοίχο σου.

Το Γραφείο των Ονείρων σου
Το γραφείο είναι κατά κανόνα ο χώρος που μπορεί να έχει πολύ περισσότερες χρήσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Είναι χώροςανάγνωσης, εργασίας, αλλά και δημιουργικότητας, καθώς μέσα από αυτό εκφράζεσαι ελεύθερα, τοποθετώντας φωτογραφίες, αναμνηστικά και ένα σωρό άλλα πράγματα που σε εμπνέουν και σου θυμίζουν όμορφες στιγμές. Και φυσικά «συνοδεύεται» από την αγαπημένη σου καρέκλα και το γραφείο που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσες να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή να γράψεις την εργασίασου. Στα Praktiker μπορείς να βρεις τις καλύτερες ραφιέρες και βιβλιοθήκες, σε μεγάλη ποικιλία, και αν πιάνουν τα χέρια σου, είναι σίγουρα ο καλύτερος προορισμός για να πάρεις τα απαραίτητα για τις DIY κατασκευές σου!

Το Καθιστικό των Ονείρων σου
Και φτάσαμε στο καθιστικό. Ένα χώρο που στα περισσότερα σπίτια εκτελεί καθήκοντα τραπεζαρίας, χώρου συγκέντρωσης (φιλικών συναντήσεων, φοιτητικών πάρτυ), playroom, κτλ. Ένα χώρο που θέλεις διαρκώς να ανανεώνεις,για να περνάς εκεί τον ελεύθερο χρόνο με τους αγαπημένους σου. Στο νέο Κατάλογο Σπιτιού Praktikerμπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία επίπλων, ειδών σπιτιού, διακόσμησης καιφωτιστικών, αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για να δημιουργήσεις ένα ονειρεμένο καθιστικό!

Η Κουζίνα & το Μπάνιο των Ονείρων σου 
Κι αν είσαι έτοιμος για πιο ριζικές αλλαγές ή εάν ετοιμάζεσαι να ανοίξεις καινούριο σπίτι, τότε σίγουρα θα χρειαστείς έπιπλα κουζίνας,  μοντέρνες ηλεκτρικές συσκευές και οικιακό εξοπλισμό για την κουζίνα αλλά και είδη υγιεινής & αξεσουάρ για το μπάνιο σου.

Τα Praktiker αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για εσένα καθώς είναι ένα one-stop-shopπου με μία μόνο επίσκεψη μπορείς να ολοκληρώσεις όλες τις αγορές σου! Και πάντα με τη βοήθεια της ομάδας εξυπηρέτησης της Praktiker που είναι δίπλα σου για να σε καθοδηγεί αλλά και για να σου δίνει τις καλύτερες ιδέες &DIYεπιλογές.

Το www.ThrakiToday.com  σε συνεργασία με την Praktiker προσφέρει σε 2 τυχερούς φοιτητές από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από τα καταστήματα Praktiker.

Μέχρι την 28η Οκτωβρίου δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για μία από τις δύο δωροεπιταγές από τα Praktiker αξίας 50 ευρώ η κάθε μία για να  φτιάξεις το φοιτητικό Σπίτι των Ονείρων σου!

Δήλωση συμμετοχής στο www.ThrakiToday.com και στo e-mail:thrakitoday@gmail.com για τον διαγωνισμό "Φοιτητόσπιτο στα Praktiker" δηλώνωντας το Ονοματεπώνυμό σας, την δ/νση κατοικοίας, κινητό τηλέφωνο, e-mail, και Ιδρυμα φοίτησης.