GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσβολή στην Ιστορία και τους κατοίκους της Ξάνθης

Πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά της πόλης η απόφαση των τριών Βουλευτών του Νομού, των κ.κ. Στογιαννίδη Γρηγόρη, Γιαννακίδη Ευστάθιου κα...

Πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά της πόλης η απόφαση των τριών Βουλευτών του Νομού, των κ.κ. Στογιαννίδη Γρηγόρη, Γιαννακίδη Ευστάθιου και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, να μην παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης. 

Αλγεινή εντύπωση και "θυμωμένα" τα σχόλια των κατοίκων της περιοχής που θεωρούν την στάση αυτή των Βουλευτών "casus belli" για την  συνέχεια της πολιτικής τους παρουσίας στην περιοχή.

Ο ισχυρός φόβος για τις τυχόν εντονότατες αποδοκιμασίες που πληροφορήθηκαν ότι θα εισπράξουν στο πρόσωπό τους, ιδιαίτερα από τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας στο πρόσωπο του κ. Ζειμπέκ Χουσείν τον οποίο θεωρούν και κύριο υπεύθυνο για την, όπως τονίζουν, με πολλαπλές εκφράσεις αποδοκιμασίας, πολιτική εξαπάτησή τους και η "εύνοια" του εκλογικού νόμου "συμπαρέσυρε" και "βγήκαν" οι υπόλοιποι δύο με τον ΣΥΡΙΖΑ, οξύνουν τις αντιδράσεις στα πρόσωπά τους με τους τρεις Βουλευτές κυριολεκτικά "εξαφανισμένους" και αποκομμένους από το εκλογικό τους σώμα.

Η απόφαση που πάρθηκε από την κομματική οργάνωση και "πειθάρχησαν" οι  ΤΡΕΙΣ (3) Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Νομού) να μην παραβρεθούν στα 97α Ελευθέρια της πόλης δημιουργεί ένα ΓΚΡΙ προηγούμενο απαξίωσης των ψηφοφόρων, πρωτίστως των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και δευτερευόντως όλων των πολιτών της περιοχής.

Περιέργως σιωπά ακόμη και τώρα για το θέμα αυτό η οργάνωση των ΑΝΕΛ σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο χωρίς να μπορούν να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, ρωτάνε πολλοί, αν συμφωνούν με αυτή την συμπεριφορά των πολιτικών συνεταίρων τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφερει:
"Η  επέτειος της 4ης Οκτωβρίου  είναι η πιο σημαντική στη νεώτερη ιστορία της Ξάνθης αλλά και της  Θράκης εν γένει. Σηματοδοτεί την αρχή της ελευθερίας  για την περιοχή και τον νομό.

Ο εορτασμός τέτοιων σημαντικών  ιστορικών γεγονότων είναι ευκαιρία για να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη ζωντανή και την ελευθερία  ως κατακτημένο  αγαθό αλλά και διακύβευμα κάθε εποχής. Ιδιαίτερα σε μια εποχή που η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός αναβιώνουν επικίνδυνα , η Ιστορία μπορεί να διδάξει τον σεβασμό στην ιδιαιτερότητα  και  την ειρηνική συνύπαρξη των λαών , μακριά από εθνικισμούς και εθνικά μίση που τεχνηέντως υποδαυλίζονται. 

   Τιμούμε τις εκδηλώσεις μνήμης και δηλώνουμε ότι οι βουλευτές του Νομού δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω της υποχρέωσής τους να  βρίσκονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου  και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου , οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Αγιασμός του Κοινοβουλίου  και η ψηφοφορία για την εκλογή Κοσμητόρων.
Από το Γραφείο Τύπου"