GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Θράκη, η "τούφα" πάει σύννεφο, το ίδιο και οι συλλήψεις

Χειροπέδες σε 3 ημεδαποί για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν περίπου μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 8 φυτά κ...

Χειροπέδες σε 3 ημεδαποί για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν περίπου μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 8 φυτά κάνναβης, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας 

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 49, 47 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Καβάλα, τον 47χρονο, διότι κατείχε στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες, δύο (2) γυάλινα βάζα και ένα (1) πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 339,5 γραμμαρίων.
Το ίδιο απόγευμα, στην Καβάλα, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι κατείχε στην οικία του τρία (3) γυάλινα βάζα και μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 149,6 γραμμαρίων, μία (1) νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 5 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του και σε παρακείμενο χώρο αυτής, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων και οκτώ (8) φυτά κάνναβης, ύψους από 20 έως 30 εκατοστά. 

Κατασχέθηκαν συνολικά 498,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 8 φυτά κάνναβης, 5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 

Στην Ξάνθη χειροπέδες σε 3 κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών 

Επίσης, συνελήφθησαν χθες (10-10-2016), στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Σερρών, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, δύο 35χρονοι και μία 44χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.  
Στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνέλαβαν την 44χρονη, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,7 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι, στην Αλιστράτη Σερρών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 5 γραμμαρίων, μία (1) σύριγγα και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών. 
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης και το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.