GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χειροπέδες σε 28χρονο Σύριο με 51 κιλά χασίς

Κατασχέθηκαν τα 51 κιλά ακατέργαστης κάνναβης  Συνελήφθη χθες (5-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Λάβαρα Έβρου, από αστυνομικο...


Κατασχέθηκαν τα 51 κιλά ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθη χθες (5-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Λάβαρα Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και επιχειρησιακών δράσεων  για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν έμφορτο με ναρκωτικά.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, εγκατέλειψε το όχημά και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίσθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 51 κιλών. 

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα. 

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 28χρονου, περιλαμβάνει και το αδίκημα της απείθειας. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.