GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διοργάνωση αγώνα ‘‘Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης 2016’’

Η διοργάνωση του αγώνα ‘‘Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης 2016’’ από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα ...

Η διοργάνωση του αγώνα ‘‘Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης 2016’’ από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το Δήμο Τοπείρου, έχει μπει στην τελική ευθεία. 

Οι 24 αγωνιζόμενοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή από τον Βόλο μέχρι την Αλεξανδρούπολη υπόσχονται να δώσουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα. Σημειώνεται ότι η ανάβαση Τοξοτών είναι ο 4ος αγώνας ανάβασης για το Κύπελλο Αναβάσεων 2016.

Οι θεατές που θέλουν να δουν τα ειδικά για αναβάσεις οχήματα μπορούν να παρευρίσκονται στο Τεχνικό έλεγχο των οχημάτων:

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στους Τοξότες από 11:00 έως 13:00.

Για να δουν την προσπάθεια των αθλητών στη διαδρομή του αγώνα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στον Επαρχιακό δρόμο Γαλάνης - Ίμερα θα διακοπεί:

Το Σάββατο στις 13:00 και 
Την Κυριακή στις 10:00 π.μ.

Βέβαια πεζοί μπορούν να κινούνται στις παρυφές του δρόμου ακολουθώντας όμως τις οδηγίες και τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Οι θεατές που θα ανεβούν με τα αυτοκίνητά τους μπορούν να τα σταθμεύσουν στο χώρο πίσω από τις κεραίες, όπου η πρόσβαση έχει βελτιωθεί. Από το σημείο εκείνο είναι ορατή σχεδόν το σύνολο της διαδρομής του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να έχετε από το site του συλλόγου: www.alexanthis.gr.

Η Οργανωτική Επιτροπή