GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αγανάκτηση, απορία, θυμός, έκπληξη και ...αηδία στην Ξάνθη από δηλώσεις Υπουργων! ! !

Δεν ειναι "κακό" να εύχεται ο Ψευτομουφτής δημόσια την...Κυπροποίηση της Θράκης από Υπουργούς... (το κείμενο της ΘΡΑΚΗ από τις...

Δεν ειναι "κακό" να εύχεται ο Ψευτομουφτής δημόσια την...Κυπροποίηση της Θράκης από Υπουργούς... (το κείμενο της ΘΡΑΚΗ από τις φωτο)

Αποκάλυψη από την τοπική ημερήσια εφημερίδα της Θράκης που εκδίδεται στην Ξάνθη "ΘΡΑΚΗ" σήμερα και τα συναισθήματα ποικίλουν με την κοινή γνώμη της περιοχής να μην ξέρει ....τι να πιστέψει! ! !

Αγανάκτηση, απορία, θυμός, τρόμος για τους κυβερνώντες, έκπληξη και ...αηδία τα όσα μας διεμήνυσαν συμπολίτες μας που συνομιλήσαμε μαζί τους, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Μόνιμη επωδός όλων είναι ότι πέρα του ότι παίζουν παιχνίδια "με την φωτιά" για τις ψήφους της μειονότητας, ξεχνώντας επιδεκτικά το παρελθόν και τα όσα εξελίχθησαν τότε στο 1989-90. 
Άλλωστε είναι εν ζωή και οι τότε πολιτικοί και Κυβερνώντες με τον τότε ΥΠΕΞ Θ. Πάγκαλο και τον Αντώνη Λιβάνη να γνωρίζουν πολύ καλά την ....ιστορία και το πως εξελίχθηκε αυτή στα επόμενα χρόνια και μέχρι τις μέρες μας. Ιστορία που γνωρίζουν εξ ίσου καλά και ηγετικά στελέχη της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ. 

Μέρες τότε, που προτρέπαμε και τότε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαϊκογλου να ανεξαρτητοποιηθεί μαζί με τον μακαρίτη σήμερα, τότε τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης,  Μαχμέτ Εμίν Αγκά στην Ξάνθη και τον Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή να ιδρύσουν ανεξάρτητο ....Τουρκικό Κόμμα....

Φαίνετε ότι ξαναζούμε "τις μέρες του "89-'90" αντί....μερικών ψήφων.

Ας αναλογιστούν όμως οι "εγκέφαλοι" αυτών των μεθοδεύσεων τότε και σήμερα σε τι πολιτικές και κοινωνικές περιπέτειες έβαλαν την Ελλάδα και την Θράκη.....ή μήπως δεν ήταν τυχαίο;