GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε η Πολιτιστική Εβδομάδα της Ένωσης Κυριών Δράμας(φωτο)

Χθες Τετάρτη14 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η Πολιτιστική Εβδομάδα 2016 της Ένωσης Κυριών Δράμας. Παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων, μαθητών κ...

Χθες Τετάρτη14 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η Πολιτιστική Εβδομάδα 2016 της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων, μαθητών και τοπικών αρχών τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη Δράμας Χριστόδουλο Μετεντζίδη.
Έργα παιδικής, εφηβικής ζωγραφικής, ζωγραφικής ενηλίκων, καλλιτεχνικής χειροτεχνίας, κοσμήματος, κοπτικής ραπτικής θα βρίσκονται στον χώρο μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Δυνατά χρώματα, έμπνευση, ευρηματικότητα, αρχαιοελληνικές επιρροές συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη.

Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο καθημερινό έργο που γίνεται στον φορέα με σκοπό και στόχο την ανακούφιση των εκατοντάδων ωφελουμένων. Μεταξύ άλλων τόνισε: «θέλω να επισημάνω πως η Ένωση Κυριών Δράμας μέσα από τις δράσεις της σε μηνιαία βάση ανακουφίζει 1550 μέλη οικογενειών, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που χρήζουν βοήθεια.

Δουλεύουμε σκληρά με δύναμη και πολύ θέληση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των καιρών. Οι ωφελούμενοί μας είναι άτομα όλων των ηλικιών για αυτό και τους κατατάσσουμε σε διάφορες κατηγορίες όπως ηλικιωμένους, οικογένειες με παιδιά, μοναχικούς, φοιτητές και γυναίκες που χρήζουν ψυχολογική υποστήριξη.  

Την Ένωση Κυριών Δράμας  την έχουν κατατάξει στους σημαντικότερους φορείς της Ελλάδας, κι ο λόγος είναι πως είμαστε μια κυψέλη προσφοράς και ανθρωπιάς που παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη». Ολοκληρώνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δεκάδες εθελοντές που συστρατεύονται στο πλευρό του φορέα. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το επιστημονικό και μη, εθελοντικό προσωπικό της Ένωσης Κυριών. 

Στους δύσκολους καιρούς έχουμε δημιουργήσει 5 έμμισθες θέσεις εργασίας και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να τις αυξήσουμε».

Την Πολιτιστική Εβδομάδα που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας, τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπλούχος, εκπρόσωπος του Δημάρχου Δράμας Άγγελος Σολάκης, ο Αντιδήμαρχος Ανέστης Τερζής, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης.