GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δράμα: 4 Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Στην πρώτη περίπτωση κατασχέθηκαν 132,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης   Συνελήφθη, στη Δράμα, από αστυν...

Στην πρώτη περίπτωση κατασχέθηκαν 132,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης  

Συνελήφθη, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο να κατέχει δέμα, το οποίο περιείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 117,6 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 5,6 γραμμαρίων, τις οποίες, όπως προέκυψε, είχε αποστείλει ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 44χρονου, στη Δράμα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 14,5 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας. 


Επίσης συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Ροδόπης

Κατασχέθηκαν 21 φαρμακευτικά δισκία και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθησαν χθες (7-9-2016) το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης,  τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 28 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.   

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι κατείχε 17 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην ίδια πόλη, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι κατείχε 4 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,8 γραμμαρίων. 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φαρμακευτικά δισκία και η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής.