GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράμα: 39χρονος κλεφτης καλωδίων, χειροπέδες σε 2 Πακιστανούς για πλανόδιο εμπόριο

Εξιχνίαση κλοπής καλωδίων από εργοστάσιο  Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού για κλοπή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ...

Εξιχνίαση κλοπής καλωδίων από εργοστάσιο 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού για κλοπή

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή καλωδίων από εργοστάσιο, που διαπράχθηκε την 13/15-10-2016, στο νομό Δράμας. 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 39χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.  

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε εργοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του 200 περίπου μέτρα καλωδίων ρεύματος και 1 ηλεκτρικό εργαλείο. 

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.  

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Επίσης συνελήφθησαν στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 32 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι, τους εντόπισαν να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 17 προστατευτικά κράνη μοτοσικλέτας, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας.