GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα:Χειροπέδες σε 33χρονο για όπλα και ναρκωτικά. Στην Κομοτηνή 54χρονος για ναρκωτικά και ...καπνό

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 5 δενδρύλλια κάνναβης, 260 γραμμάρια φύλλων κάνναβης, ποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, 17 ναρκωτικά δ...

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 5 δενδρύλλια κάνναβης, 260 γραμμάρια φύλλων κάνναβης, ποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, 17 ναρκωτικά δισκία και 1 σπάθα

Συνελήφθη, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
  
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία και τον αύλειο χώρο αυτής, εντόπισαν και κατέσχεσαν: 
5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 2 μέτρων
2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίων 
1 νάιλον συσκευασία με φύλλα κάνναβης σε αποξήρανση, βάρους 260  γραμμαρίων
1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8,8 γραμμαρίων
17 ναρκωτικά δισκία 
1 σπάθα, με μήκος λάμας 47 εκατοστών

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.  

Στην Κομοτηνή χειροπέδες σε 54χρονος για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίου καπνού 

Κατασχέθηκαν πάνω από 1 κιλό λαθραίου καπνού και 20 φαρμακευτικά δισκία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνελλήφθει 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να κατέχει 20 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος ΧΑΝΑΧ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του 54χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν τρεις (3) συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.070 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.