GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδόθηκε το βούλευμα, έκπτωτος και επίσημα ο Γκιρτζίκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την κάρτα υγείας, το οποίο κοινοποιείται άμεσα στην ΕΠΟ και καθιστ...

Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την κάρτα υγείας, το οποίο κοινοποιείται άμεσα στην ΕΠΟ και καθιστά ΕΠΙΣΗΜΩΣ έκπτωτο τον Γιώργο Γκιρτζίκη!

Το SDNA με αποκλειστικό ρεπορτάζ σας είχε ενημερώσει στις 16 Αυγούστου ότι «η πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών Ευγενίας Κυβέλου για την Κάρτα Υγείας υιοθετήθηκε πλήρως και παραπέμπονται σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι. Τέλος οριστικά από το ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης» Χρειαζόταν μόνο να καθαρογραφτεί και να παραδοθεί στους κατηγορούμενους!

Και σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την κάρτα υγείας, το οποίο κοινοποιείται άμεσα στην ΕΠΟ και καθιστά ΕΠΙΣΗΜΩΣ έκπτωτο τον Γιώργο Γκιρτζίκη

Είναι επίσημο, πλέον και πιθανότατα αύριο ή την Δευτέρα θα κοινοποιηθεί σε όλους κατηγορούμενους. Ανάμεσα τους, βέβαια, ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος είναι κακουργηματικά κατηγορούμενος για την υπόθεση της κάρτας υγείας, η οποία αφορά 29 εκατομμύρια ευρώ!

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκο Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης).

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποτελεί παρελθόν από την ΕΠΟ και κατ' επέκταση είναι δεδομένο πως δεν μπορεί πλέον η παράταξη της συμπολίτευσης να πορευτεί με αυτόν ως υποψήφιο στις εκλογές, που θα διεξαχθούν στα Χανιά την 1η Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του SDNA και του Άρη Ασβεστά, ο οποίος στις 23 Αυγούστου σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά ότι ο «κύβος ερρίφθη από την εγκληματική: Γκιρτζίκης... τέλος». Το ρεπορτάζ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποσύρεται η στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιώργου Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ και αναζητείται… νέος αναλώσιμος για να αντιμετωπίσει τον Βαγγέλη Γραμμένο». Πλέον αναμένεται το πρόσωπο που θα τεθεί απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ.