GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα Δεξιά, "...σαν βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί..."

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας για την διαφαινόμενη ενδοτικότητα της Κυβέρνησης στα όσα εξελίσσονται στο προσφυγικό. Οι εξελίξεις είν...


Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας για την διαφαινόμενη ενδοτικότητα της Κυβέρνησης στα όσα εξελίσσονται στο προσφυγικό. Οι εξελίξεις είναι δραματικές μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα τις εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας με τον ιδιότυπο "εμφύλιο" που ταλανίζει για περισσότερες από 17 μέρες την Τουρκία. 

Οι δηλώσεις-τελεσίγραφο του ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου προς την Ε.Ε. για το "θέμα Visa" και την ελεύθερη είσοδο των τουρκικών διαβατηρίων στην ζώνη Σέγκεν ρίχνουν βαριά τα σύννεφα στις χώρες της Ε.Ε. 

Αξιωματούχοι της Ε.Ε. προς το παρόν "ψιθυρίζουν" ως αδύνατο το σενάριο αυτό γιατί καταλαβαίνουν ότι αυτό θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου με απρόβλεπτες συνέπειες για πολλές από τις χώρες, αν όχι για όλες, της Ευρώπης. "Τώρα το μεγάλο πρόβλημα το έχει πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ιταλία, αν δώσουμε ελεύθερη Visa θα το έχουμε όλοι μας. Ποιός μας λέει ότι η Τουρκία δεν θα εκδίδει σωρηδόν και μαζικά διαβατήρια  στον ....οποιονδήποτε".

Θεωρείται από πολύ δύσκολο έως και απίθανο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες να συμφωνήσει η Κομισιόν με την Τουρκία στο θέμα της Visa. 

Από την άλλη όμως, δεν φαίνεται να "ανησυχεί" η Ελληνική Κυβέρνηση για το τι θα συμβεί σε λιγότερο από ένα περίπου μήνα με τις ορδές των λαθρομεταναστών που καραδοκούν στα ΜικαΑσιατικά παράλια....
Πέρα από την Κυβέρνηση και η αντιπολίτευση δεν δραστηριοποιείται προς αυτήν την κατεύθυνση. Αντίδραση μέχρι στιγμής από το νεοσύστατο κόμμα της "Νέας Δεξιάς" που δηλώνει:

"Ο πυροκροτητής της “βόμβας”, ενός ανεξέλεγκτου κύματος εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, βρίσκεται στα χέρια του Σουλτάνου Ερντογάν. 

Στην Ελλάδα,τη χώρα «HOT-SPOT» της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,ασχολούμαστε σήμερα με τη βιτρίνα των 57.115 φιλοξενούμενων στα HOT-SPOTS των 60.223 θέσεων ενώ η πραγματική απειλή είναι να μετατραπεί όλη μας η πατρίδα σε ένα απέραντο HOTSPOT.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, λέει όχι στον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας μας και κανένα HOTSPOTστην Ελλάδα.

Άραγε η κυβέρνηση για το «καλώς ήλθατε», θα κάνει πάλι κάποια αφιέρωση με τραγούδι; 
Εμείς πάντως τους προτείνουμε το… "Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί."