GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε πλήρη διάλυση η Πολεοδομία της Ξάνθης. Απάντηση δια του Εισαγγελέα Ξάνθης για το περίπτερο της Κονίτσης...

Με απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου τέθηκαν σε αργία και απομακρύνθηκαν των καθηκόντων τους ο δ/ντης της πολεοδομία...


Με απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου τέθηκαν σε αργία και απομακρύνθηκαν των καθηκόντων τους ο δ/ντης της πολεοδομίας Ξάνθης κ. Νίκος Νικολόπουλος, η προϊσταμένη του τμήματος αυθαιρέτων κατασκευών κα Ράπτη Δέσποινα και το μέλος του γραφείου αυθαιρέτων κατασκευών κα Μακρή Ζήνα.

Αιτία της  απόφασης του δημάρχου Ξάνθης η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία πρωτοδικών Ξάνθης με παραγγελία από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ  που διαπίστωσαν ζημίες στις εισπράξεις του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος. Μαζί τους κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος και άλλοι δύο πρώην υπάλληλοι που τώρα είναι συνταξιούχοι.

Μετά την απομάκρυνση των τριών υπαλλήλων της πολεοδομίας  αναπληρωτής δ/ντης είναι ο κος Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος, ο οποίος κάνει χρήση της κανονικής του άδειας και πρακτικά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η πολεοδομία του δήμου Ξάνθης.

Οι τρεις υπάλληλοι μετά την απομάκρυνση τους από τα καθήκοντά τους θα αμείβονται με το 70% του βασικού τους μισθού.

Να θυμίσουμε ότι και για τα όσα ερωτήματα θέσαμε στην Πολεοδομία του δήμου Ξάνθης προ μηνών για το σύννομο ή μη της παρουσίας του περιπτέρου στην συμβολή των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Κονίτσης και ενώ δεν συναινεί το τμήμα Τροχαίας Ξάνθης για την ύπαρξη στο σημείο αυτό εμποδίων (περιπτέρου και άλλων Κατασκευών) λόγω της μη επάρκειας του εναπομείναντος πεζοδρόμου για χρήση από οχήματα Κοινής Ωφέλειας παρ' όλα αυτά ο δήμος Ξάνθης .....στρίβειν δια της Πολεοδομίας, καταστρατηγώντας νόμους και διατάξεις όπως λ.χ. τηρούνται οι όροι παρέκκλισης;

Κε Δήμαρχε, κε Δημαρχόπουλε πρέπει και αυτό το θέμα να λυθεί δια του Εισαγγελέα Ξάνθης; Ποιά είναι τα συμφέροντα που καλύπτετε έως τώρα; Μήπως ξέρει να μας απαντήσει ο κος Γιώργος Γκοδοσίδης νυν Γεν. δ/ντης σε θέματα προσωπικού(όπως μας ενημέρωσε) του δήμου και πρώην επί σειρά ετών προϊστάμενος του Τμ. τροχαίας Ξάνθης.