GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εδώ και τώρα λύση για τα κόκκινα δάνεια

Εδώ και τώρα λύση για τα κόκκινα δάνεια με τη δημιουργία ενός Δημοσίου Ταμείου για τη διάσωση των δανειοληπτών ζητά με σειρά παρεμβάσεών...

Εδώ και τώρα λύση για τα κόκκινα δάνεια με τη δημιουργία ενός Δημοσίου Ταμείου για τη διάσωση των δανειοληπτών ζητά με σειρά παρεμβάσεών του στα ΜΜΕ ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς. 

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής για άλλη μια φορά επισημαίνει ότι είναι εφικτή η λύση για τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα όπως ακριβώς δρομολογείται στην Ιταλία με τις ευλογίες της ίδιας της ΕΚΤ και του Ντράγκι.

Δε μπορεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κωφεύει στις προτάσεις μας που δίνουν λύση στο καυτό πρόβλημα των κόκκινων δανείων, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, και αντ’ αυτού να ρίχνουν τους Έλληνες δανειολήπτες και τους εγγυητές τους βορά στα κοράκια. Και όλα αυτά την ώρα που στην Ιταλία μεθοδεύεται η πλήρης διάσωση των κόκκινων δανείων τόσο των στεγαστικών όσο και αυτών των μικρών επιχειρήσεων.

Και  καταλήγει, υπενθυμίζοντας τη πρότασή του σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα μπορεί να διαθέσει τουλάχιστον 4,5 δις ευρώ για τη δημιουργία Δημόσιου Ταμείου για τα κόκκινα δάνεια, από το ποσό των 19,5 δις ευρώ που περίσσεψε από το τρίτο δανειακό πακέτο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Άλλωστε η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος είναι άμεσα συνυφασμένη με τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων.