GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η νέα μόδα είναι… ο καφές να σερβίρεται με στοματικό σεξ!!!

Κι όμως ανοίγει καφετέρια που μαζί με τον καφέ θα προσφέρει και έναν… περιποιημένο στοματικό έρωτα!!! Μια νέα τάση έρχεται στο τρόπο ...

Κι όμως ανοίγει καφετέρια που μαζί με τον καφέ θα προσφέρει και έναν… περιποιημένο στοματικό έρωτα!!!

Μια νέα τάση έρχεται στο τρόπο που θα προσφέρεται ο πρωινός καφές στη Γενεύη, σύμφωνα με το περιοδικό «Closer» αλλά και άλλα δημοσιεύματα στην Γαλλία.

Η ιδέα αυτή σύμφωνα με το περιοδικό έρχεται από την Ταϊλάνδη και πρόκειται για τα «Café Pipe».
Ο κομιστής της ιδέας από την Άπω Ανατολή, ένας Ελβετός, περιμένει την άδεια των αρχών και επικαλείται μελέτες που επιβεβαιώνουν τα… «θετικά» της ιδέας του!!!

«Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί», υποστηρίζει ο Μπράντλει Σαρβέτ.

«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει μέσω iPad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ, αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει ο άνδρας με το ψευδώνυμο Σαρβέτ, καθώς δεν θέλει να αναμίξει την οικογένειά του με το επαγγελματικό αυτό εγχείρημα, συμπληρώνοντας:«Κι’ αυτό γιατί ο καφές δρα άμεσα στον οργανισμό. 

Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί».

Εφόσον αυτό το… κατάστημα πάρει την άδεια των αρχών θα προσφέρει τον…καφέ του με τον αντίτιμο των 60 ευρώ.