GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


27.500 πλαστά €υρά στο Τελωνείο των Κήπων

Πήγαιναν να τσακίσουν τιμάριθμο και ακρίβεια στην Γερμανία αλλά κόλλησαν στην παρατηρητικότητα των τελωνειακών υπαλλήλων στο τελωνείο τω...

Πήγαιναν να τσακίσουν τιμάριθμο και ακρίβεια στην Γερμανία αλλά κόλλησαν στην παρατηρητικότητα των τελωνειακών υπαλλήλων στο τελωνείο των Κήπων ..."ξεφύτρωσαν" πλαστά δίευρα.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος τούρκος μετανάστης κάτοικος Γερμανίας προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο των τελωνειακών στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων στον Έβρο πέντε μεγάλους τενεκέδες με ελιές και λάδι. Μόνο που οι τενεκέδες αυτοί στο σύνολό τους περιείχαν και ...27.500 περίπου κέρματα των 2 ευρώ μέσα στο λάδι και κάτω από τις ελιές.

Ο 50χρονος τούρκος μετανάστης συνθλιφθεί και στους τελωνειακούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον μικρό θησαυρό που μετέφερε μαζί με τις ελιές και το λάδι. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε στους τελωνιακούς ότι εξυπηρετούσε φίλο και γείτονά του στην Κωνσταντινούπολη για την μεταφορά των τενεκέδων με λάδι στην Γερμανία, γιατί ο συντοπίτης του σε Τουρκία και Κωνσταντινούπολη, θα έκανε το ταξίδη της επιστροφής με αεροπλάνο, που δεν επιτρέπουν την μεταφορά τροφίμων και προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει. Για αυτή του την "βοήθεια" θα έπαιρνε και λίγο....λαδάκι.

Κατασχέθηκε το φορτίο, το ΙΧΕ και ο 50χρονος οδηγός βαδίζει προς την Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης μετά τον
σχηματισμό της δικογραφίας.