GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: phone control από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου; Γιατί;

Τί συμβαίνει με την Δ/νση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης; Το ζήσαμε και αυτό. Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης στεγάζοντ...

Τί συμβαίνει με την Δ/νση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης;

Το ζήσαμε και αυτό. Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης στεγάζονται σε κεντρικό και σύχρονο ιδιόκτητο κτήριο στο κέντρο της πόλης (φωτο).

Έχουν τηλεφωνικό κέντρο με πολλές εξωτερικές γραμμές, αλλά η πικρή πρωτοτυπία είναι ότι δεν έχουν, λένε, την δυνατότητα να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες με την Δ/ντρια της υπηρεσίας μέσου αυτού.

Στις δυο τημεφωνικές γραμμές που καλέσαμε, δηλ. στο 25410 22332 και στο 25410 73443 μας απάντησε η ίδια γυναικεία φώνή που ευγενικά μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να μας συνδέσει με την δ/ντρια της υπηρεσίας γιατί δεν έχει αυτήν την δυνατότητα το ....τηλεφωνικό κέντρο!!!

Πρέπει να αφήσουμε όνομα ιδιότητα και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσει η δ/ντρια με μας

Να θυμίσουμε ότι υπάρχει αρμόδιος αντιδήμαρχος για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις συναλαγές τους με τις υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης για να δίνονται λύσεις, χωρίς χρονοτριβές, όπως δηλώνετε από την ηγεσία του δήμου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Θωμά Ηλιάδη να αντιδρά άμεσα και θετικά σε αιτήματα πολιτών.

Μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποκτήσει επί πλέον δυνατότητες το ....τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Ξάνθης, τουλάχιστον;

Προκαλεί εντύπωση το τηλεφωνικό chek up της υπηρεσίας. Τι συμβαίνει;

(σ.σ πάντως εντος 15λέπτου επικοινώνησε η κα δ/ντρια της υπηρεσίας με τα δημοσιογραφικά γραφεία του trakitoday.com, και της ε/φ ΑΚΡΙΤΑΣ)