GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Ανοχή Τροχαίας Ξάνθης προς τα επαγγελματικά οχήματα"!!! Θα μας τρελάνουν;

Την "Ανοχή Τροχαίας Ξάνθης προς τα επαγγελματικά οχήματα" ζητάει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ξάνθης (Ο...

Την "Ανοχή Τροχαίας Ξάνθης προς τα επαγγελματικά οχήματα" ζητάει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ξάνθης (ΟΕΒΕ Ξάνθης) με επιστολή της που έστειλε στον Διοικητή Τροχαίας Ξάνθης και κοινοποίησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού.

Σε μια πόλη που το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι οξύτατο, χώροι στάθμευσης δεν υπάρχουν για τους πολίτες που θέλουν να κατέβουν στο κέντρο για τις καθημερινές δουλειές τους σε αγορά και υπηρεσίες, με τα φορτηγά μικρού και μεσαίου τονάζ να καταστρατηγούν κάθε έννοια έννομης τάξης στη στάθμευση αλλά και κυκλοφορία τους, με τον δήμο Ξάνθης να έχει "ανακοινώσει" ωράριο τροφοδοσίας των εμπορικών επιχειρήσεων αλλά κανείς να μην το λαμβάνει υπ' όψιν του και να το τηρεί δημιουργώντας "κυκλοφορικό έμφραγμα" κάθε εκατό μέτρα και με την ΟΕΒΕ να θέλει να μας ....τρελάνει ! ! ! 

Είναι επιεικώς απαράδεκτη και άκρως υπερφίαλη η επιστολή που ανέπεμψε η διοίκηση της Ομοσπονδίας εκθέτοντας για άλλη μια φορά το Συλλογικό  Όργανο των Επαγγελματιών που έως τώρα σε κατ' ιδίαν δηλώσεις τους πολλοί επαγγελματίες αφήνουν έκθετη την διοίκησή τους και σ' αυτήν την πρωτοβουλία της.(αλήθεια τι απέγιναν οι καταγγελίες Γρηγορίου για μη σύννομη Διοίκηση; Η Εισαγγελία Ξάνθης τι λέει επ' αυτού ρωτάει το σύνολο των επαγγελματιών;)

Αν τηρηθεί το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων θα λυθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα ΙΧΕ και ΙΧΦ αυτοκινήτων ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες αιχμής χωρίς να περνούν την καθημερινή ... νευρική κρίση. πεζοί και οχήματα.

Η επιστολή Μπαζακίδη λέει:  "Γνωρίζουμε ότι το κυκλοφοριακό ζήτημα στο κέντρο της πόλης μας, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, όπου τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά, προβληματίζει  τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους πολίτες. 

Εξαιτίας, βέβαια του κλεισίματος των δυο παρκινγκ, του πρώην Δημοτικού και του οικοπέδου Γκέρυ, απέναντι από το ΙΚΑ, έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στάθμευσης καθημερινά, με συνέπεια πολλές φορές οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων να έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμα που έχει εκδώσει η τροχαία Ξάνθης, νομίμως, καθώς έχουν παραβεί τον Κ.Ο.Κ.. 

Ωστόσο, 

ΖΗΤΟΥΜΕ από το τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, να επιδείξει υπομονή και ανοχή προς τα επαγγελματικά οχήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, χωρίς όμως να ξεπεραστούν τα όρια ανοχής σε παρόμοια συμβάντα. 

Με εκτίμηση, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ. ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ (Πρόεδρος),  ΜΑΡΙΑ Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ (Γενική Γραμματέας)."