GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: Σοβαρά προβλήματα υγιεινής στο κτήριο της Αστυνομίας

Συνεχίζουν να υπάρχουν τα προβλήματα στο κτήριο της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης παρά τις αντιδράσεις του προσωπικού δια του συνδικαλιστικού το...

Συνεχίζουν να υπάρχουν τα προβλήματα στο κτήριο της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης παρά τις αντιδράσεις του προσωπικού δια του συνδικαλιστικού τους οργάνου, την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης.

Τα προβλήματα υγιεινής στο κτήριο υπάρχουν για περισσότερους από οκτώ μήνες και με τις επισημάνσεις του Τμήματος Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ξάνθης να τα "επισημοποιούν" με έγγραφό τους από την 11η Απριλίου 2016, που χαρακτηριστικά λέει:

Παρά τις υποσχέσεις κυβερνητικών Βουλευτών του αρμόδιου υφυπουργού κου Τόσκα και της φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ προς την Δ/νση, προσωπικό και την κοινωνία της Π.Ε. Ξάνθης δεν διαφαίνεται η πρόθεση να δοθούν λύσεις παραμένοντας φρούδες ελπίδες οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις πολιτικών και ένστολων αρχηγών,με τους αστυνομικούς υπαλλήλους να υπομένουν και τους πολίτες να δυσφορούν ευχόμενοι όλοι να μην υπάρξουν τα χειρότερα.