GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Ο Οικουμενικός Ελληνισμός συμμέτοχος στην ανάταξη της πατρίδας μας"

«Ο Οικουμενικός Ελληνισμός πρέπει να είναι συμμέτοχος στην ανάταξη της πατρίδας μας». Αυτό επεσήμανε ο πρώην Υφπ. Εξωτερικών Άκης Γεροντ...

«Ο Οικουμενικός Ελληνισμός πρέπει να είναι συμμέτοχος στην ανάταξη της πατρίδας μας». Αυτό επεσήμανε ο πρώην Υφπ. Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, μιλώντας στην συζήτηση που διοργάνωσε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η Γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού.

Ως αρμόδιος στην προηγούμενη Κυβέρνηση για τον χειρισμό των θεμάτων που αφορούν τους Απόδημους Έλληνες, ο πρώην βουλευτής Έβρου κατά την παρέμβαση του στην εκδήλωση που είχε

θέμα: «Πως μπορεί να συμβάλλει η ελληνική ομογένεια στην ανάταξη της χώρας ακολουθώντας α επιτυχημένα παραδείγματα άλλων χωρών» , μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα εκατομμύρια των Ελλήνων του Οικουμενικού Ελληνισμού θα πρέπει να είναι συμμέτοχοι στην ανάταξη της πατρίδας, η οποία θα ξεκινήσει από την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, κατά την διάρκεια των ταξιδιών μου ως αρμόδιος υφυπουργός για τους συμπατριώτες μας που μένουν μακριά από την Μητέρα Πατρίδα, πόσο αγωνιούν, παρακολουθούν και νοιάζονται για τις εξελίξεις σε αυτή. Αλλά και την διάθεση τους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια» επεσήμανε ο κ.Γεροντόπουλος, παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, του  Γραμματέα Οικουμενικού Ελληνισμού Τάκη Σκανδαλάκη και του Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ Γιώργου Στεργίου. 

«Στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που μας περιμένει όταν θα αναλάβουμε να βγάλουμε την χώρα από τα τραγικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή, ο Οικουμενικός Ελληνισμός θα είναι πολύτιμος και απαραίτητος συμπαραστάτης. 

Σε κάθε γωνιά της Γης, όπου και αν ζει και εργάζεται, με την πετυχημένη παρουσία του σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής, οικογενειακής και πνευματικής ζωής, τις καινούργιες και φρέσκες ιδέες αλλά πάνω απ` όλα με την αγάπη του για την πατρίδα, τον θέλουμε κοντά μας» συμπλήρωσε ο Άκης Γεροντόπουλος.