GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βέροια: Συνεδρίαση Πανελλαδικής Επιτροπής Αγροτών

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στην διάρκεια των κινητοποιήσ...

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στην διάρκεια των κινητοποιήσεων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας-Νάουσας. Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται. 

Οι αγρότες έχουμε απέναντί μας, αντιπάλους και εχθρούς μας, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή μας και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο μας, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το κράτος με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το αίμα μας, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την πολιτική την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουμε νέους μάχες, με στόχο ανατρέψουμε τα μέτρα και την πολιτική που μας καταστρέφει.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ