GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Ναι μεν ...Αλλά" από την Χ.Α. στην Ξάνθη (φωτο+ήχος)

Σε γεμάτη αίθουσα γνωστού Ξενοδοχείου της Ξάνθης η συγκέντρωση-ομιλίες στελεχών της Χ.Α. στην Ξάνθη.  Αιτία η ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικ...

Σε γεμάτη αίθουσα γνωστού Ξενοδοχείου της Ξάνθης η συγκέντρωση-ομιλίες στελεχών της Χ.Α. στην Ξάνθη. 

Αιτία η ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού από μέλη και φίλους του κόμματος και η αναφορές για το "Πομακικό Ζήτημα" με σαφείς αναφορές στην λειτουργία του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή και την πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ σο μειονοτικό δια των βουλευτών του στην Θράκη(τους ονομάτισαν ως Τούρκους Βουλευτές) και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στο Πανελλήνιο σχετικά με τις κατά καιρούς δηλώσεις Φίλη  και άλλων στελεχών της Κυβέρνησης.

Οι περισσότεροι από 150 μέλη στελέχη και φίλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Λαϊκή Ενότητα που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Κεντρική Πλατεία και προσπάθησαν να φτάσουν στον χώρο της συγκέντρωσης της Χ.Α. δεν έγινε κατορθωτό λόγω των αστυνομικών δυνάμεων που δεν επέτρεψαν την  ολοκλήρωση της πορείας.

Περισσότερα από 300 μέλη της Χ.Α. παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση και άκουσαν τα όσα είχαν να πουν οι Ευάγγελος Καρακώστας, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, και Γιάννης Λαγός. (οι ομιλίες και τα ηχητικά εδώ).

Οι ομιλίες των τριών πρώτων ομιλητών που ήρθαν "διαβασμένοι" κινήθηκαν στα "γνωστά" για τους Θρακιώτες θέματα, μ' αυτήν του Γιάννη Λαγού να ανεβάζει τους τόνους και την ένταση μιλώντας ταυτόχρονα και για το τι πρέπει να κάνουν "οι Έλληνες Φασίστες" !!!  

Σε δηλώσεις του ο Ηλίας Κασιδιάρη απάντησε στα ερωτήματα που του έγιναν δίνοντας "ψήφο εμπιστοσύνης" στον Ρωσικό Παράγοντα και αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της υπερψήφισης του Εκλογικού Νόμου όταν αυτός έρθει προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής μιλώντας ταυτόχρονα για "πόλεμο" με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις Κασιδιάρη: "Και βέβαια η Χ.Α. μιλάει ανοιχτά για αναστροφή του Γεωπολιτικού μας προσανατολισμού ένα άνοιγμα προς τον Ρωσικό Παράγοντα, για μία συμφωνία εμπορική για μια συμμαχία αμυντική που θα αλλάξει το διεθνές Status Quo στην νευραλγική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτές είναι οι θέσεις της ΧΑ" .

Για τον υπό κατάρτιση Εκλογικό Νόμο ο κ. Κασιδιάρης απάντησε: "Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι ψήφοι του κάθε πολιτικού κόμματος που βρίσκεται στην Βουλή προσμετρώνται. Μπορεί αυτό να μην αρέσει στους πολιτικούς μας αντιπάλους, τον ΣΥΡΙΖΑ κα την ΝΔ αλλά οι ψήφοι μας μετράνε όπως και οι ψήφοι των υπολοίπων κομμάτων. Μόλις πάρουμε το νομοσχέδιο στα χέρια μας τότε θα κρίνουμε το νομοσχέδιο αυτό (εάν θα έχουμε αρνητική ή θετική ψήφο), γιατί μέχρι τώρα έχει φέρει δεκαπέντε αλλαγές αυτή η Κυβέρνηση που μας έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες ."
Για το 3% είπε: "για βασικά θέματα βεβαίως η θέση μας είναι δεδομένη. Δεν μπορεί να πειραχτεί το 3% (κατώτατο όριο, για την είσοδο κόμματος στην Βουλή). Θα διεκδικήσουμε ψήφο για τους Ομογενείς."

"Σε δικονομικό επίπεδο δεν έχουμε περιπέτειες, είναι λήξαν το θέμα. Όπως βλέπετε η δίκη αυτή δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ, γιατί δεν υπάρχει ποινικό περιεχόμενο. Την απάντησή, σε ερώτηση δημοσιογράφου, σας την έδωσε ο γιός του Σκουρλέτη που τον έστειλε ο πατέρας του στα γραφεία μας για να προκαλέσει φθορές. Έχουμε ανοιχτό πόλεμο με την Κυβέρνηση όπως έχουμε και ανοιχτό πόλεμο και με την Ν.Δ."

Σε ερώτηση του .ThrakiToday.com αν εξυπηρετούσε την ΧΑ η απλή αναλογική που θέλει να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ ο κος Κασιδιάρης είπε ότι  "το τι θα μας εξυπηρετούσε είναι μεγάλο ζήτημα, μπορούμε να το συζητήσουμε εκτενώς και θα το αναλύσουμε στην Ολομέλεια της Βουλής."