GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"ΟΡΦΕΑΣ" Ξάνθης μια τίμια προσπάθεια(φωτο+video)

Ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης, η ποδοσφαιρική ομάδα που μετά από 10ετίες γεύτηκε την χαρά της επιτυχίας να καταγράφει στο σύγχρονο ιστορικό του Συλλό...


Ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης, η ποδοσφαιρική ομάδα που μετά από 10ετίες γεύτηκε την χαρά της επιτυχίας να καταγράφει στο σύγχρονο ιστορικό του Συλλόγου, την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γ΄Εθνική Κατηγορία με το πάθος των ποδοσφαιριστών την άοκνη προσπάθεια των διοικούντων τον σύλλογο και την αγάπη των λίγων φανατικών και ρομαντικών υποστηρικτών αυτής της προσπάθειας.

Δεν φτάνουν όμως μόνον αυτά, θέλει βοήθεια η ομάδα, θέλει στήριξη η διοίκηση, θέλει συμμετοχή από όλους τους έχοντες Φίλαθλο Πνεύμα, για να παραμείνει και να "θυμηθεί" τις παλιές Μέρες Δόξας", σε μια τίμια προσπάθεια όλων για το καλύτερο. 

Ακούμε, διαβάζουμε, γινόμαστε κοινωνοί πολλών "ιστοριών περί κάθαρσης"  του ποδοσφαίρου...
Καιρός να το αποδείξουμε όλοι μαζί και ο καθ' ένας μόνος, αν και ποιοί το θέλουμε. Οι δηλώσεις συνήθως περισσεύουν, οι πράξεις είναι το δύσκολο.

Ο Πρόεδρος, προπονητής, παλαίμαχη δόξα του ποδοσφαίρου της Ξάνθης και όχι μόνο, Μπάμπης Χατζημεστής αφού ευχαρίστησε, παρουσίασε σε δημοσιογράφους την ιστορική διαδρομή του Συλλόγου, την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι, ο καθ' ένας από την θέση που είχε στον σύλλογο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ζήτησε την βοήθεια όλων όσων πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό, παρουσίασε την δουλειά σε βάθος χρόνου που κάνουν με τις ακαδημίες και τα ευεργετικά αποτελέσματα που άρχισαν να αποδίδουν και αισιοδοξεί για το καλύτερο.

Για να δούμε ποιοι θα κάνουν τι; σ΄αυτή τη γωνιά της Ελλάδας για όλα αυτά τα παιδιά και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ...