GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ευχαριστήριο του Χαρ. Ευστρατίου για την εκλογή του

Αγαπητοί συνάδελφοι, στις 14 Ιουνίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών (ΟΣΥΑΠΕ). Στην δι...

Αγαπητοί συνάδελφοι, στις 14 Ιουνίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών (ΟΣΥΑΠΕ).

Στην διαδικασία αυτή είχα την τιμή να συμμετέχω και να εκλεγώ με τη δύναμη που εσείς με την ψήφο σας μου δώσατε.

Ήθελα να σας ευχαριστήσω που μ’ εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στις περιφέρειες.

Αυτό που θέλω κυρίως να τονίσω είναι ότι θα βρίσκομαι εκεί για να εκπροσωπώ εσάς. Η Θέση αυτή είναι δική σας, απλά εγώ ως δίαυλος θα βρίσκομαι εκεί για να μεταφέρω τα δικά σας προβλήματα. Για το σκοπό αυτό θα ήθελα όποιος συνάδελφος ή συναδέλφισσα έχει εμπεριστατωμένες προτάσεις ή ιδέες που θα βοηθήσουν όλους τους εργαζόμενους σε οποιοδήποτε τομέα να τις προωθεί στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο (xaralamposeystratioy@gmail.com) και να είναι σίγουρος ότι θα τεθούν ως θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ.

Αγαπητοί συνάδελφοι θεωρώ ότι όλοι όσοι απαρτίζουμε το Δ.Σ. είμαστε απλοί εκπρόσωποι σας και κύριο μέλημα μας είναι να εκφράζουμε τους προβληματισμούς τις προτάσεις και τις ιδέες σας.
 Πιστεύω ότι η βοήθεια σας είναι πολύτιμη για την επίτευξη των στόχων της Ομοσπονδίας μας σύμφωνα με το καταστατικό της.

Οφείλουμε να κρατήσουμε την ομοσπονδία μας μακριά από σκοπιμότητες, συμφέροντα και μικροπολιτικές.

Ελπίζω όλοι σας να σταθείτε αρωγοί σ αυτήν την προσπάθεια μου και με αυτόν τον τρόπο να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά εργασιακά προβλήματα που μας απασχολούν ως εργαζόμενους.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
Υπάλληλος ΠΑΜΘ - Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ