GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την ΤΙΜΗ της ΕΛΑΣ έσωσε η Αντιστράτηγος Τσιριγώτη

Πολλές και διαφορετικές "φωνές" στην ΕΛΑΣ.   Ευτυχώς υπήρξε και η "φωνή" της Αντιστρατήγου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη ...

Πολλές και διαφορετικές "φωνές" στην ΕΛΑΣ. 

Ευτυχώς υπήρξε και η "φωνή" της Αντιστρατήγου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη επί κεφαλή του Γραφείου του Επιτελείου της ΕΛΑΣ και έσωσε την τιμή και την υπόληψη της αστυνομίας στην περίπτωση της Ανθυπαστυνόμου Χρυσούλας Καζάκου.

Η κα Καζάκου υλοποίησε πρόγραμμα της ΕΛΑΣ και με εντολή της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης για την ενημέρωση των μαθητών του δημοτικού σχολείου Μύκης την 11η Απριλίου 2016, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ενημέρωσης με επιτυχία.

Η επιτυχία καταγεγραμμένη στην επιστολή της Δ/νσης του 8/θέσιου Μειονοτικού Σχολείου Μύκης. (ρεπορτάζ στο http://www.thrakitoday.com/2016/04/blog-post_87.html )

Μεγάλο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από την δράση των στελεχών του Αστυνομικού Σταθμού Μύκης που με την επιστολή της Δ/νσης του σχολείου, του δ/του, εκπαιδευτικών και μαθητών καταγράφετε η επιμέλεια και καλή δουλειά των επιμορφωτών που ξεφεύγοντας από τα "αρτιο σκληρωτικές" λεωφόρους της τυπικής λειτουργίας των δημόσιων λειτουργών απέκτησαν την επικοινωνία με τους μαθητές και κέντρισαν τον ενδιαφέρον του για φιλομάθεια.


Πέρα των όσων γράφτηκαν στις αναρτήσεις των ιστοσελίδων και τις εκδόσεις των εφημερίδων, εκείνο που προκάλεσε εντύπωση και πολλά ερωτηματικά ήταν η αρνητική θέση του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Υποστρατήγου Νίκου Μενεσίδη όπως επίσης και Ανωτάτου Αξκου της ΕΛΑΣ από το Αρχηγείο της, που δεν επέτρεψαν την Ανθυπαστυνόμο να απαντήσει δια ζώσης, σε ερωτήματα δημοσιογράφων Πανελλήνιας εμβέλειας Μ. Μ Ενημέρωσης, αν και για την προβολή των δράσεων της αστυνομίας και της προβολής των καλώς σχέσεων με τους πολίτες δαπανώνται αρκετά κεφάλαια.


Τί ήταν αυτό (για τους μη γνωρίζοντες τα της θράκης...) που δεν επέτρεψε την προβολή του θέματος Πανελλήνια και τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν γενικότερα μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων στα Ορεινά Πομακοχώρια της Θράκης;

Τι ήταν αυτό και ποιές οι πολιτικές που υιοθετεί η ΕΛΑΣ απέναντι στους κατοίκους της Θράκης υιοθετώντας και μεγεθύνοντας πολλές φορές παραμέτρους που δημιουργούν "ζητήματα";

Σε ποιές λογικές "συμψηφισμών" υποκύπτει η Διοίκηση ικανοποιώντας πολιτικές που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και ....Εθνικού Συμφέροντος;

"Πράξεις ανάλογες σαν τη δική σου σαφώς επικροτούνται και ενθαρρύνονται γιατί παρουσιάζουν την ανθρώπινη και δημιουργική πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας." Πως ενθαρρύνονται, όταν διατάζεται ..."αφωνία", και κινδυνεύουν να κατηγορηθούν επί πλέον για ... αναρμοδιότητα;

 "...να στηρίξω την προσπάθεια σου αυτή και να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις με όποιο τρόπο μπορείς..." πώς, ποιοί θα το επιτρέψουν αυτό; Μετά πως θα ελέγχονται οι .... ψήφοι;

Εν πάση περιπτώσει, την ΤΙΜΗ της ΕΛΑΣ έσωσε με την επιστολή της η Αντιστράτηγος Τσιριγώτη

Η επιστολή ενδεικτική της αξιοσύνης των υπηρετούντων, ένθεν - κακείθεν της ... Θράκης που καταγράφονται στην συνείδηση του καθ ενός που "γνωρίζει" και αναφέρει:

"Αθήνα 21 Απριλίου 2016

Αγαπητή Συνάδελφε,
Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα στον έντυπο τύπο για την προσπάθεια που καταβάλεις ως Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Μύκης, στην ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών του δημοτικού σχολείου Μύκης.

Πράξεις ανάλογες σαν τη δική σου σαφώς επικροτούνται και ενθαρρύνονται γιατί παρουσιάζουν την ανθρώπινη και δημιουργική πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα, έστω και με αυτήν την επιστολή, να στηρίξω την προσπάθεια σου αυτή και να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις με όποιο τρόπο μπορείς ώστε να βρίσκεσαι κοντά στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Με εκτίμηση 
Ζαχαρούλα Τσιριγώτη
Αντιστράτηγος"