GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τ' "άκουσε" από τους συνδικαλιστές ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Τσουβάλας στη Θράκη

Σταμάτησε η εκπαίδευση από 2015 ! ! ! βάση Νόμων δεν θα έπρεπε να οπλοφορούν οι αστυνομικοί γιατί είναι ..... ανεκπαίδευτοι ! ! !   ...


Σταμάτησε η εκπαίδευση από 2015 ! ! !

βάση Νόμων δεν θα έπρεπε να οπλοφορούν οι αστυνομικοί γιατί είναι ..... ανεκπαίδευτοι ! ! ! 


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιεί επισκέψεις σε έδρες των Αστυνομικών περιφερειών για να έχει προσωπική εικόνα των ιδιαιτεροτήτων και των εξειδικευμένων προβλημάτων για την κατάσταση που επικρατεί στις διευθύνσεις Αστυνομίας ανά την Ελλάδα. 

Αρχής γενομένης από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την 21/06/2016 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, (διήρκεσε έως και την 10ην νυκτερινή) Αντιστρατηγο ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο παρουσία και των Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ και Γενικού Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο , με όλα τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία της περιφέρειας μας .



Ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό υλικό, από γραφική ύλη έως γάντια και αντισηπτικά Για τις καθημερινές παραβιάσεις Π.Δ. , την αναστολή της εκπαίδευσης, για τις εποχούμενες περιπολίες από ένα άτομο, τον μεγάλο αριθμό αποσπάσεων αστυνομικού προσωπικού τόσο εντός όσο και εκτός της διευθύνσεως . 

Από τους παριστάμενους συνδικαλιστές της Ένωσης Ξάνθης τέθηκε θέμα ενημέρωση για την τύχη της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης καθώς και του κέντρου φύλαξης μεταναστών. 

Ενημερώθηκε για τις κτιριακές συνθήκες της Δ.Α. Ξάνθης και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό σε καθημερινή βάση, αλλά και δομικά προβλήματα στην λειτουργία του κτηρίου. Επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα με εκτενή και λεπτομερή αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης με το σχετικά συνημμένα. 

Από τους συνδικαλιστές της Ξάνθης θεωρείται θετική η κίνηση αυτή του Αρχηγού Αντιστρατήγου Τσουβάλα, που "δίνει την ικανοποίηση ότι υπάρχει ενδιαφέρον να δοθούν πραγματικά λύσεις σε εργασιακά και λειτουργικά προ βλήματα".