GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον δήμο Ξάνθης "γράφουν" τους Νόμους; Γιατί; ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ...(φωτο+έγγραφα)

Απίστευτα και τραγελαφικά συμβαίνουν στον δήμο Ξάνθης και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης. Κάνουν ότι θέλουν με την ...


Απίστευτα και τραγελαφικά συμβαίνουν στον δήμο Ξάνθης και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης. Κάνουν ότι θέλουν με την πολιτική ηγεσία του δήμου να παρακολουθεί ανήμπορη, μέχρι στιγμής, να αντιδράσει στις μεθοδεύσεις των υπαλλήλων τους αλλά και των "συμβουλατόρων" τους δικηγόρων, μέχρι τώρα που γράφεται αυτό το σημείωμα.

Ενδεικτικά του κλίματος του επικρατεί με την νέα διοίκηση στον δήμο Ξάνθης και το πιο "ωραίο" της υπόθεσης είναι αυτό, που σε συνομιλία μου με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κο Αναστάσιο Θεοδωρίδη μου μετέφερε, ότι η Νομική Γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του Συνδέσμου, κου Μιχάλη Μηλαράκη είναι.... "απόρρητη" και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γνωστοποιηθεί και να κοινοποιηθεί.
Γιατί άραγε; που είναι "ελλειμματική";  

Την πρακτική αυτή υιοθετούν τα θεσμικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ;  

Γιατί το έγγραφο αυτό να είναι "μυστικό";  μήπως η αντιμισθία του νομικού συμβούλου δεν προέρχεται από δημόσιο χρήμα; 
Μήπως και σ' αυτή την περίπτωση μετακυλύετε η ευθύνη στους αιρετούς και αυτοί με την σειρά τους ....δεν έχουν δόλο ! ! ! (sic)...άρα κανείς δεν λογοδοτεί στους πολίτες;

Νομική Γνωμάτευση, έπρεπε να υπάρχει προ πολλού στον Σύνδεσμο εφ' όσον χρειάζονται επεξηγήσεις για να κατανοήσουν τον νόμο περί τύπου(3548/2007 κλπ). 

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει (υπάρχει συνεννόηση;) και στον δήμο Ξάνθης με τον αρμόδιο (αν' Αυτού) αντιδήμαρχο να απαντάει με έγγραφό του στον ΑΚΡΙΤΑ με αρ. Πρωτ. 20762 της 13ης Ιουνίου 2016, "ξεχνώντας" να μνημονεύσουν την πρόβλεψη του νόμου "περί τύπου" και την γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου 223/2011, αλλά και τον ν. 3801/09 άρθρο 46(αυτόν τον θυμόταν επί Παπασταματίου) και τώρα για να "μπερδέψουν" τα πράγματα αναφέρουν την απόφαση του ΕλΣυν/Τμ.4/23/2011.... που λέει τα ίδια ! ! ! 

Εν τέλη απ΄ ότι φαίνεται, στον δήμο Ξάνθης και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων (δήμαρχος και Πρόεδρος ο κος Χαρ. Δημαρχόπουλος) αδυνατούν να κατανοήσουν την Ελληνική γλώσσα που είναι γραμμένοι οι ΝΟΜΟΙ, οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Ελεγκτικού Συνεδρίου και Υπουργικές Αποφάσεις, θεωρώντας ότι ως Κρατικοί ή Δημόσιοι Υπάλληλοι δικαιολογούνται τέτοιες πρακτικές και είναι στο απυρόβλητο αν ποτέ κάποιος διαμαρτυρηθεί  ή λόγω  εγγενών προβλημάτων χρόνου και προθέσεων, στον όποιον επίσημο έλεγχό τους από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες θα ... "βρεθούν λύσεις" στο απώτερο μέλλον και     τότε ... " ποιός ζει και ποιός πεθαίνει".

Ρεζίλι…

Για άλλη μια φορά ανίκανη(;), ανήμπορη(;) ή πολιτικά και ψηφοθηρικά διαπλεκόμενη(;) η πολιτική ηγεσία του δήμου Ξάνθης,  παρακολουθεί από μακριά τα όσα διαδραματίζονται! ! !
Θέλουν μετά, την έξωθεν καλή μαρτυρία για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την πρόοδο, την συμμετοχή των πολιτών στα όργανα του δήμου, με ποιά εμπιστοσύνη;

Πως θα γίνουν όλα αυτά όταν οι συμπεριφορές των υπαλλήλων τους, που πληρώνονται από το υστέρημα του Έλληνα και Ξανθιώτη ΑΓΡΙΑ φορολογούμενου, γίνονται "όπλα" στα χέρια των ΑΜΑΘΏΝ και τυραννούν σε βαθμό εκδικήσεως, τον πολίτη;

Κε Δήμαρχε και Κε Πρόεδρε,  Κε  Δημαρχόπουλε.


 Πρέπει και γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν σας ζήτησα ΠΟΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και αυτό το γνωρίζετε και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην Δημαρχία Στυλιανίδη, αλλά και τώρα ως Δήμαρχος αυτής της πόλης με τα όποια ....ανταλλάγματα (εάν προκληθώ θα πέσουν και ονόματα στο τραπέζι της πλήρους ενημέρωσης  για το συμβαίνει στην πόλη μας....).
Το μόνο που ζητάω είναι να τηρήσετε τους ΝΟΜΟΥΣ και τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, αλλά από ότι φαίνεται το αυτονόητο αυτήν την περίοδο είναι μεγάλη επιτυχία και πολύ δύσκολο να το πετύχετε…

Κε Δήμαρχε, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν "ανήκω" στα πολιτικά μπλοκ που απεργάζονται την "απαξίωση" σας στον Δημαρχιακό Θώκο, και που θεωρούν ότι δεν τους...."βγήκατε"....αυτούς να τους ψάξετε μέσα στο "σπίτι" σας.

Αν θέλετε να αποσείσετε τις όποιες γκρι αποχρώσεις από πάνω σας και ότι εφαρμόζεται εν προκειμένω τους νόμους, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ σας ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ  ενυπόγραφα τις γνωμοδοτήσεις τους για τις αποπληρωμές στα Τιμολόγια δημοσιεύσεων και προκηρύξεων  που να υποθέσω λαμβάνετε αμέσως μετά τις δημοσιεύσεις  και με τα όποια συνοδευτικά παραστατικά φτάνουν αυτές, στις υπηρεσίες σας χρόνια τώρα. Κάντε το Εσείς για να περιφρουρήσετε τους αιρετούς και στενούς συνεργάτες σας.

Γιατί από την δημοσίευση αυτή και μετά δεν θα μπορεί  να επικαλεστεί κανείς, ΑΓΝΟΙΑ. 

Προσφεύγουμε στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  και τις άλλες ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ γιατί εσείς με την αναβλητικότητά σας φέρατε σε απόγνωση μια επιχείρηση και τους εργαζόμενους σ' αυτήν, πιστεύοντας ότι στο μέλλον οι υποθέσεις αυτές ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΘΑΦΤΟΥΝ", ή να τα "βρούμε" πρακτική που είχε υιοθετηθεί από προκατόχους σας.  Εύχομαι να μην συμβεί με σας, αλλά ...Εδώ είναι Ελλάδα ....

Παραθέτω μέρος από τα κείμενα που καθορίζουν το ΧΡΟΝΟ και τους ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ όπως επίσης και τις πρόσφατες απαντήσεις σας και τα συμπεράσματα δικά σας....

Εν τέλη αυτό το οποίο αναζητούμε είναι να πληρωθούμε όπως ορίζει ο ΝΟΜΟΣ τον κόπο της δουλειάς μας, τα ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ που έχουν και αποπληρώνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον δήμο Ξάνθης.

Το αυτονόητο ΕΙΝΑΙ επιτυχία....

(σ.σ. 1  καλό θα είναι όταν ο αντιδήμαρχό σας υπογράφει και σφραγίζει με την στρογγυλή σφραγίδα να έχει την νομική κάλυψη εγγράφως από τις υπηρεσίες σας. Αν τις έχει, τότε δεν δικαιολογεί  ΑΓΝΟΙΑ) 

(σ.σ. 2  ακόμη περιμένουμε απάντηση σε μηνυτήρια αναφορά μας στην Εισαγγελία Ξάνθης για την τύχη ανάλογης υπόθεσης με τον δήμο Αβδήρων. Εκκρεμεί χρόνια...) 

        Ευάγγελος Ι. Βασιλειάδης.
          Εκδότης-Δ/ντης "ΑΚΡΙΤΑ"


Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ), ακόμη δεν απάντησε γιατί δεν έχει Νομική Γνωμάτευση....! ! ! (πόσα χρόνια χρειάζονται,  άραγε, για να διαβάσουν και να αποφασίσουν(sic) ...το τι συμβαίνει;)

Ο δε δήμος Ξάνθης απάντησε.... Το ερώτημα είναι, Θα μας ρωτήσουν οι Ελεγκτές δημόσιας Διοίκησης στο τι συμβαίνει; ... ή είναι ψιλά γράμματα;