GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρώτευσαν 5 μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου στην "Τοπική Ιστορία"

Η Διεύθυνση του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει: 1. Θερμά συγχαρητήρια στο...

Η Διεύθυνση του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει:

1. Θερμά συγχαρητήρια στους πέντε (5) μαθητές της Γ' Γυμνασίου του Σχολείου μας, οι οποίοι συμμετείχαν στο 2ο διαγωνισµό Τοπικής Ιστορίας για µαθητές/τριες της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Μακεδονίας και της Θράκης: «Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία και τη Θράκη (1821-αρχές 20ού αι.)» - Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και έλαβαν το 2ο βραβείο του διαγωνισμού στην κατηγορία “ταινία”.

Η συμμετοχή είχε τον τίτλο: “Ο Μακεδονικός Αγώνας και τα γεγονότα στην Ξάνθη” 

2. Ειλικρινείς ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, κ. Σταυρούλα Μαυρίδου κλ. ΠΕ 02 (φιλόλογο) και κ. Αργύρη Διαμαντή κλ. ΠΕ 04.01 (φυσικό), για την επιμέλεια, φροντίδα και καθοδήγηση των μαθητών/τριών μας.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί   την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, Προξένου Κορομηλά 23 (παραπλεύρως της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.