GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαλάζι και ανεμοστρόβιλος σάρωσαν την Γενισέα Ξάνθης (φωτο)

Μεγάλες καταστροφές στο ειδικό σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Γενισέας Ξάνθης από τον ανεμοστρόβιλο της Τρίτης.  "Θλίψη!!! Σοβαρές ζημιές στο ...

Μεγάλες καταστροφές στο ειδικό σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Γενισέας Ξάνθης από τον ανεμοστρόβιλο της Τρίτης. 

"Θλίψη!!! Σοβαρές ζημιές στο θερμοκήπιο μας και πολλά δένδρα από την πανέμορφη αυλή μας ξεριζωμένα." δήλωσε με θλίψη ο διευθυντής του σχολείου Κλεομένης Ψωμακέλης. 

Με επιστολή του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης, που απέστειλε σε φορείς όπως Τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης  & Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη,  τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης  κ. Γεώργιο Παυλίδη,  τον Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη,  και τον Πρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ Θεοφάνη επισημαίνει:

"Αξιότιμοι κύριοι, 
Ο ανεμοστρόβιλος και το χαλάζι που έπληξε στις 14 Ιουνίου 2016 οικισμούς του Δήμου Αβδήρων Π.Ε. Ξάνθης και ιδιαίτερα τη Γενισέα, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε κατοικίες, αποθηκευτικούς χώρους και δενδροκαλλιέργειες της περιοχής.

Στα προβλήματα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την επιβίωση τους, οι υπερχρεωμένοι αγρότες της ευαίσθητης ακριτικής μας περιοχής, μέσα στο νέο περιβάλλον της οικονομικής κατάρρευσης, δυστυχώς προστέθηκε και η ολοσχερής καταστροφή του φυτικού κεφαλαίου τους.

Ζητούμε την παρέμβαση σας για την άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποτίμηση τους και εν συνεχεία την άμεση καταβολή των απαραίτητων αποζημιώσεων για την ανακούφιση των πληγέντων."