GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Επιστράτευσαν Τόσκα και Κατρούγκαλο (+video)

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! Έντονη είναι η ανησυχία των αστυνομικών συνδικαλιστών που κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας από το πρωί...

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!

Έντονη είναι η ανησυχία των αστυνομικών συνδικαλιστών που κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας από το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είχαν επαφές με τους Νίκος Τόσκα και Γιώργο Κατρούγκαλου, από τους οποίους πήραν τις πρώτες εγγυήσεις για μέρος των αιτημάτων τους, όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν.

Η κατάληψη των γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους, κατά τους υπεύθυνους του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά μια κίνηση που παραπέμπει σε μη δημοκρατικές εποχές…

Αντιδημοκρατική, χαρακτηρίζει δηλαδή η Κουμουνδούρου την κίνηση των συνδικαλιστών των ενστόλων .

Οι δυνάμεις της ΥΜΕΤ που είναι συγκεντρωμένες έξω από την είσοδο, αναμένουν εντολές από τη διοίκηση για επέμβαση και επιχείρηση απομάκρυνση τους.

Συμμετέχοντες στην ακτιβιστική κίνηση διαμαρτυρίας, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται όσο και να το επιδιώκει η πολιτική ηγεσία η ΕΛ.ΑΣ. να ξαναζήσει μαύρες στιγμές συναδελφικής βίας όπως αυτές του Οκτωβρίου του 2003 και κάνουν έκκληση για μαζική προσέλευση ενστόλων ώστε να προστατευθεί η παράσταση διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ  οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν διαμαρτυρία, ούτε συνδικαλιστές, αλλά αστυνομικές δυνάμεις που έχουν καταλάβει τα γραφεία ενός αριστερού κόμματος
Η κατάληψη των γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους, κατά τους υπεύθυνους του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά μια κίνηση που παραπέμπει σε μη δημοκρατικές εποχές... Αντιδημοκρατική, χαρακτηρίζει δηλαδή η Κουμουνδούρου την κίνηση των συνδικαλιστών των ενστόλων .

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
“Η σημερινή κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους συνδικαλιστές είναι μια απαράδεκτη και πρωτοφανής ενέργεια. Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια”.