GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με επιτυχία και πολλούς εθελοντές αιμοδότες η αιμοδοσία στην Ξάνθη (+video, foto)

Από τις 9 το πρωί έως και στις 2 μετά το μεσημέρι “στήθηκε” κέντρο αιμοδοσίας σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης στην Κεντ...

Από τις 9 το πρωί έως και στις 2 μετά το μεσημέρι “στήθηκε” κέντρο αιμοδοσίας σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία.

Για άλλη μια φορά απέδειξαν οι Ξανθιώτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι των αλτρουισμό  προς τον συνάνθρωπό τους, με την αθρόα προσέλευσή τους για την προσφορά αίματος με αποτέλεσμα να ξεπεραστεί ο σημερινός στόχος συλλογής  ασκών  αίματος των 50 μονάδων, με περισσότερες από 60 μονάδες.


Μέλη του συλλόγου
αιμοδοτών Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” με επί κεφαλή τον πρόεδρό του Γιάννη Παπαχρόνη και με τις εθελόντριες ιατρούς Παπαδοπούλου Λίνα, Ενδοκρινολόγο και Τοπούζογλου Ζωή, Αιματολόγο, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως «αν θέλουμε, μπορούμε».

Παρόν στην πρόχειρη αίθουσα αιμοδοσίας στην ΛΑΦΞ οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Γρηγόρης Στογιαννίδης, με τον δεύτερο να προχωράει στην αιμοδοσία του, ενώ ο κ. Ζεϊμπέκ για κάποιο λόγο δεν έδωσε τελικά αίμα.   

Και το παραπολιτικό της ημέρας, αίμα απ' τ' αριστερά έδωσε ο Γρηγόρης Στογιαννίδης....