GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε δύσκολη πολιτική θέση ο δήμαρχος Ξάνθης Χαρ. Δημαρχόπουλος

"Σε ατραπούς με πλήθος ακάνθων" βαδίζει πολιτικά τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τους πα...

"Σε ατραπούς με πλήθος ακάνθων" βαδίζει πολιτικά τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τους παρατηρητές των πολιτικών εξελίξεων στην Τ.Α. Ξάνθης να "πιάνουν άκρα" στις προβλέψεις τους.

Η εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ξάνθης έρχεται ως απότοκος πολλών και άστοχων χειρισμών σε καίρια θέματα διοίκησης του δήμου Ξάνθης, με χρεωμένες στο σύνολό τους στις επιλογές του Δημάρχου.

Πολλοί είναι αυτοί που προσάπτουν στον κο Δημαρχόπουλο πολιτική ατολμία να υποστηρίξει την...νομαρχία, δηλ. την Αρχή των Νόμων, χρεώνοντας τον ενδοτικότητα και αψυχολόγητες πολιτικά αποφάσεις. 

Άλλοι δε ότι οι "χθεσινοί φίλοι" τον υπονομεύουν και του πριονίζουν την καρέκλα γιατί δεν δεν του.... βγήκε όπως τον ήθελε...

Κάτι με το πολιτικό θέμα της διαχείρισης των θεμάτων και των προσώπων στο τμήμα των σκουπιδιών και την υιοθέτηση από τον Δήμαρχο των "ψιθύρων" περί ανέλπιστα μεγάλου "πολιτικού και κοινωνικού ψηλώματος" του αντιδημάρχου Χασάνογλου Φερντουν....

Κάτι με τις άστοχες ενέργειες και καθημερινές επιλογές στην άσκηση των καθηκόντων του ως υπεραντιδημάρχου αλλά και των επιλογών στα πρόσωπα που φαίνεται ότι στήριξε στις τελευταίες εθνικές εκλογές και δεν "άρεσαν", σε πολιτικό πρώτης γραμμής που νοιώθει και το δείχνει, ότι την θέση του Δημάρχου ο Δημαρχόπουλος την χρωστάει σ' Αυτόν και το πολιτικό περιβάλλον του, "επέβαλαν" την δυσμένεια και για τον "συνετισμό"στον κο Μανώλη Τσέπελη, την απομάκρυνσή του.

Και φυσικά κορυφαίο σ' αυτές τις επαμφοτερίζουσες συμπεριφορές του κου Δημαρχόπουλου με την στάση του, όχι μόνο να μην στηρίξει αλλά και να υποδαυλίσει την εφαρμογή των νόμων στο μεγάλο θέμα που ταλανίζει την πόλη με τα .... τραπεζοκαθίσματα, και την προσπάθεια που έκανε ο πριν λίγους μήνες αντιδήμαρχος κος Απόστολος Αγκόρτσας, να δημιουργεί πολιτικά συμφύρματα ακόμη και στον στενό πυρήνα της παράταξής του. 
Με τις "κακές γλώσσες" να θέλουν πρόσωπα από την αντιπολίτευση να απαιτούν την πλήρη διαπόμπευση του κ. Αγκόρτσα γιατί τους ενοχλούσε η....στάση του. Αυτή ήρθε με την ..... παραίτησή του (sic)....λέμε τώρα....

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι του γύρισαν την πλάτη, παρά τα προσωπικά τηλεφωνήματα του κου Δημαρχόπουλου, σε δημοτικούς του συμβούλους, να παραβρεθούν στο Συμβούλιο της Κυριακής για ανάδειξη ως Αντιπροέδρου του Σώματος τον κο Μανώλη Φανουράκη, αυτοί επιδεικτικά....απείχαν.
Από τους 25 συμβούλους του ο κος Δημαρχόπουλος είχε παρόντες μόνο ....13.

Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες που έχει ο .thrakitoday.com ως προς το ποιος και πότε υπέγραψε την παραίτησή του και την έδωσε στο Δήμαρχο, τότε η μακροημέρευση του κου Δημαρχόπουλου είναι ....δύσκολη.

Πάντως απορίας άξιο το γεγονός, πως πριν μερικούς μήνες υπήρχε φόρτος εργασίας και τωρα εξέλειπε αυτός προετοιμαζόμενος ο δρόμος με "φιλοτιμία και τηλεφωνήματα" για την επανάκαμψη στην .....αντιδημαρχία τώρα πια με αντιμισθία.

Εν τέλη η ενδοτικότητα στα κακώς νοούμενα οικονομικά συμφέροντα συμπολιτών μας που, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, στο δημοτικό συμβούλιο ή από την άλλη αποφάσεις και εκθέσεις υπηρεσιακών παραγόντων που "λιμνάζουν" ή τεχνιέντως ακυρώνονται, αν φτάσουν και αυτές στα χέρια του Εισαγγελέα, τότε θα μιλάμε για πλήρη...πανωλεθρία πολλών, σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν....