GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου, μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και ...

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου, μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, συμμετάσχει στην Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα με τρεις εκδηλώσεις στον νομό του Έβρου. 

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas και την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς διοργανώνουν την προβολή της ταινίας Microbirth Movie στο Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη. Η δεύτερη ταινία των δημιουργών του Freedom For Birth One World Birth, Toni Harman και Alex Wakeford. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα:

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Δευτέρα 16 Μαίου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ.
Λαογραφικό Μουσείο Διδυμότειχου (Κολοκοτρώνη 22 και Βατατζή   γωνία)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Τετάρτη 18 Μαϊου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ.
Ξενοδόχειο Ηλέκτρα (Αθ. Πανταζίδου 52, Ορεστιαδα) 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Κυριακή 22 Μαϊου 2016 και ώρα 11.00 π.μ., στο Επιμελητηρίου Έβρου (Λεωφόρο Δημοκρατίας 307, Αλεξανδρούπολη)


Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Τα μυστικά του τοκετού φωτίζονται στο MICROBIRTH, ένα νέο, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που προβάλλεται παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) σε επίσημη ταυτόχρονη πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.  

• Η διάρκεια της ταινίας Microbirth είναι 70 λεπτά.

• Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία:http://microbirth.com/
• Τρέιλερ ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=6CTmwUU2iHU#t=14
https://www.youtube.com/watch?v=6CTmwUU2iHU&feature=youtu.be