GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Στην Ξάνθη, ξέθαψαν νεκρούς χωρίς ειδοποίηση.

«Ότι έγινε, έγινε» απαντούν από τον δήμο Ξάνθης, μετά τον σάλο που ξεσήκωσε στην τοπική κοινωνία της πόλης. Άμεσα “βρήκαν” την διεύθ...

«Ότι έγινε, έγινε» απαντούν από τον δήμο Ξάνθης, μετά τον σάλο που ξεσήκωσε στην τοπική κοινωνία της πόλης.

Άμεσα “βρήκαν” την διεύθυνση του εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας της πόλης, “Φωνή της Ξάνθης” Σταύρου Βλαχόπουλου στελέχη του δήμου, προσπαθώντας να “ηρεμίσουν και να διασκεδάσουν” την γκάφα που φτάνει και πιθανόν να ξεπερνάει τα όρια ακόμη και του νομικού ελέγχου για την απόφασή τους να ξεθάψουν τον από 11χρόνια νεκρό Κώστα Βλαχόπουλο και στην θέση του να θάψουν άλλον πρόσφατα αποθανόντα συμπολίτη μας,

Ο λόγος, η δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση του Σταύρου Βλαχόπουλου, που εκδηλώνεται, δικαίως, ακόμη και σήμερα, όταν το πρωί της Κυριακής πήγε να ανάψει ένα κερί στον τάφο του πατέρα του Κώστα στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξάνθης και… ΣΟΚ.

Έκπληξη στην αρχή, θυμός, οργή και αγανάκτηση στην συνέχεια όταν φτάνοντας στο μνήμα βλέπει το μνήμα ανοιχτό, το χώμα φρεσκοσκαμμένο με στεφάνια και λουλούδια από πρόσφατη …. ταφή.

Σοκ, βανδαλισμένο το μνήμα, με “εξαφανισμένα” όνομα και φωτογραφίες. Τα μάρμαρα “με χειρουργική ακρίβεια”, όπως δηλώνει η οικογένεια, μετακινημένα και την όλη εικόνα πέρα από την βεβήλωση του μνήματος, όπως ισχυρίζεται η οικογένεια, να δείχνει ότι κάτι άλλο βαθύτερο βγήκε στην επιφάνεια στην διαχείριση του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Ξάνθης. 

Οι ισχυρισμοί που “ψυλλίζονται” από μεριάς των δημοτικών υπαλλήλων είναι τουλάχιστον αστείοι, περί μη ανεύρεσης της οικογενείας του νεκρού. Ο πριν 11 χρόνια αποθανών Κώστας Βλαχόπουλος διαδέχθηκε τον πατέρα του Σταύρο Βλαχόπουλο στην έκδοση της εφημερίδας Φωνή της Ξάνθης και σήμερα συνεχίζει την παράδοση αυτή η Τρίτη γενιά στην έκδοση της εφημερίδας ο Σταύρος Βλαχόπουλος. Για τους δημοτικούς υπαλλήλους είναι …άγνωστοι ! ! !  Αλήθεια τι μπορεί να συμβαίνει με άλλους συμπολίτες μας σε ανάλογες περιπτώσεις;

Η δημοτική Αρχή πρέπει να δώσεις επαρκείς απαντήσεις στην κοινωνία της πόλης, “παίζονται παιχνίδια με τους τάφους”; Από μια γρήγορη αναφορά συμπολιτών μας, με αφορμή αυτό το περιστατικό της οικ. Βλαχοπούλου, φαίνεται ότι δεν είναι μοναδικό το περιστατικό που ξεθάβεται νεκρός και την θέση του παίρνει άλλος με έτοιμο το …. μαρμάρινο μνήμα.

Αν οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν “μπόρεσαν” να βρουν τον κ. Βλαχόπουλο και να τον ενημερώσουν για τις προθέσεις τους ή και για τον κανονισμό λειτουργίας των κοιμητηρίων είναι, ή εντελώς ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ή ΗΛΊΘΟΙΟΙ ή … ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ για κάποιους λόγους που είναι ακατάληπτοι σε μας. Πάντως οι οικογένεια δήλωσε στο .ThrakiToday.com ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για να αποκαταστήσει με τον τρόπο αυτό την μνήμη του ανθρώπου που έχασαν.