GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


11ες περιφερειακές αυγομαχίες στο Θρυλόριο Ροδόπης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στο Θρυλόριο,  οι 11εςΠεριφερειακές Αυγομαχίες από τον Σύνδεσμο Ποντιακών ...


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στο Θρυλόριο,  οι 11εςΠεριφερειακές Αυγομαχίες από τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία συνέβαλλε καθοριστικά στην υλοποίησή τους.

Έντεκα χρόνια μετά από την πρώτη  διοργάνωση, η οποία είχε διεξαχθεί στο Θρυλόριο, οι Περιφερειακές Αυγομαχίες επέστρεψαν και υλοποιήθηκαν φέτος ξανά στο Θρυλόριο.

Συγκεκριμένα δεκαεννιά Αυγομάχοι από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη και την Πιερία, ανταμώθηκαν  στις 5:30 μ.μ. στην πλατεία Θρυλορίου, με 30 αυγά κότας ο καθένας και συμμετείχαν στις 11ες Περιφερειακές Αυγομαχίες.

Μετά από έναν ωραίο αγώνα αναδείχθηκαν νικητές οι: 1ος ο  Ιωάννης Ιατρού  από την Επανωμή Θεσσαλονίκης, 2ος ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος από τη Δράμα και 3ος ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος από το Θρυλόριο Κομοτηνής.

Είχε προηγηθεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, Δευτέρα 2 Μαΐου 2016, η διοργάνωση των καθιερωμένων τοπικών Αυγομαχιών του Θρυλορίου, στις οποίες διαγωνίστηκαν μόνο οι νεαροί σε ηλικία Αυγομάχοι.

Νικητές αναδείχθηκαν οι: 1ος ο Σάββας Νικολαΐδης, 2η  η Πελαγία Λαζαρίδου και 3ος   ο Δημήτριος Γεωργίου.