GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Tηλεοπτικές άδειες: Ελεγκτική εταιρεία για το διαγωνισμό ψάχνει η κυβέρνηση

Tην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού,  με  σταθμισμένα  κριτήρια για την παροχή  ελεγκτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της διενέργειας της δι...

Tην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού,  με  σταθμισμένα  κριτήρια για την παροχή  ελεγκτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της διενέργειας της διαδικασίας αδειοδότησης  παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής  τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας  ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου προκήρυξε η  Γενική  Γραμματεία  Ενημέρωσης  και Επικοινωνίας.

Η συνολική σχετική προϋπολογισθείσα δαπάνη  για το σύνολο των  υπηρεσιών που  θα  παρασχεθούν στο πλαίσιο του διαγωνισμού καθ’ όλη την διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης δεν δύναται να υπερβεί το ποσό  των  40.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου  του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι την Τρίτη  19 Απριλίου και  ώρα 10:00 π.μ.,στην  έδρα  της  ΓΓΕΕ (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα).
Προϋποθέσεις μεγέθους:

Η ελεγκτική εταιρία ή η κοινοπραξία, να έχει πραγματοποιήσει ετήσιο κύκλο εργασιών κατά μέσο όρο τουλάχιστον 10 εκ. €, στις τρείς προηγούμενες  8 ολοκληρωμένες χρήσεις πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης του διαγωνισμού.

Το συνολικό απασχολούμενο ελεγκτικό προσωπικό που είναι εγγεγραμμένο  στο ΣΟΕΛ, κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, για την  ελεγκτική εταιρία ή την κοινοπραξία, να υπερβαίνει τα εκατό (100) άτομα.

Οι απασχολούμενοι Ορκωτοί Ελεγκτές που είναι εγγεγραμμένοι στο ΣΟΕΛ,  κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, για την ελεγκτική  εταιρία ή την κοινοπραξία, να υπερβαίνουν τα είκοσι (20) άτομα.

Προϋποθέσεις εμπειρίας:
Η ελεγκτική εταιρία ή η κοινοπραξία, να λειτουργεί νόμιμα ως οντότητα  εγγεγραμμένη στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, τουλάχιστον για τρία  χρόνια πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

Η ελεγκτική εταιρία ή κοινοπραξία να έχει αποδειγμένη εμπειρία για τα  πέντε έτη πριν την διενέργεια του διαγωνισμού σε ελέγχους σχετικούς με το  αντικείμενο.
Η ελεγκτική εταιρία ή κοινοπραξία, να έχει εμπειρία στα πέντε έτη πριν τη  διενέργεια του διαγωνισμού, σε ελέγχους σημαντικών φορέων του  δημόσιου τομέα ή του πιστωτικού συστήματος

Προϋποθέσεις ποιότητας:
Η ελεγκτική εταιρία ή η κοινοπραξία πρέπει να εφαρμόζει σύστημα  ποιότητας σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 3693/2008 εναρμονισμένου με τα Διεθνή Πρότυπα Ελέγχου Ποιότητας (ISQC1) και σε  περίπτωση πραγματοποίησης ποιοτικού ελέγχου από το Συμβούλιο Ποιοτικού Ελέγχου της ΕΛΤΕ, να μην έχει κριθεί αυτό το σύστημα ποιοτικού  ελέγχου αναποτελεσματικό.

Η ελεγκτική εταιρία ή κοινοπραξία πρέπει να δηλώσει αν θα χρησιμοποιήσει  εξειδικευμένο λογισμικό για τη διενέργεια του ελέγχου και αν χρησιμοποιήσει τα βασικά του χαρακτηριστικά και το φορέα πιστοποίησής του, αν υπάρχει. Η μη εφαρμογή ειδικού πιστοποιημένου λογισμικού δεν  συνεπάγεται απόρριψη του υποψηφίου, αλλά θα συνεκτιμηθεί κατά τη  διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών