GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένα ατελείωτο Καρναβαλικό πάρτι όλη Ξάνθη (φωτο+ video)

Σε δεκάδες σημεία της πόλης στην Ξάνθη ξενύχτησαν ντόπιοι και επισκέπτες σε ένα διαρκές καρναβαλικό και αποκριάτικο πάρτι.  Ξεκινώντας...

Σε δεκάδες σημεία της πόλης στην Ξάνθη ξενύχτησαν ντόπιοι και επισκέπτες σε ένα διαρκές καρναβαλικό και αποκριάτικο πάρτι. 

Ξεκινώντας από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και φτάνοντας στις παρυφές του περιαστικού δάσους, δρόμοι, καφέ, ταβέρνες, clubs αίθουσες ξενοδοχείων αλλά και κάθε άλλος χώρος γέμισε από μουσική τραγούδι, ενθουσιασμό και φυσικά ....χορό.

Πολλοί οι επισκέπτες από την γειτονικές βαλκανικές χώρες. Οργανωμένα grups αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες από Βουλγαρία και Ρουμανία. Έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ οι αφίξεις από τις χώρες αυτές. Αγωνιώδης η προσπάθειά τους να "βρουν" καρναβαλικές στολές για να συμμετάσχουν στα party's αλλά και στην σημερινή μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών.

Κάτι αντίστοιχο συνέβει και με το πλήθος των επισκεπτών από την Τουρκία, με καλύτερα οργανωμένους, τα πολλά μέλη της μοτοσυκλετιστικής λέσχης Κωνσταντινούπολης που παρά τον δύσκολο και βροχερό καιρό έφτασαν με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους και τα εδώ αντίστοιχα μέλη της Ξάνθης να τους περιμένουν και να τους διευκολύνουν την παραμονή αλλά και την συμμετοχή τους στα even των καρναβαλικών ημερών.

Απόλυτα πετυχημένες οι αποκριάτικοι και καρναβαλικοί χοροί, των "Απαράδεκτων" μαζί με τους "ΝεοΛέρες" στην Μεγάλη Αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης,(φωτο+video) με τα φώτα να χαμηλώνουν προσωρινά με το πρώτο φως της ημέρας.  Αντίστοιχη επιτυχία και το πάρτι των Artixcion στο ξενοδοχείο ELISSO με χορευτές και καρναβαλιστές να ζουν την Latin ατμόσφαιρα από Salsa Roumba και αλλους latin ρυθμούς μέχρι τα ξημερώματα.

Σε λίγη ώρα η μεγάλη παρέλαση....