GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στον Δήμο Νέστου Καβάλας ξεκίνησαν οι εργασίες κέντρου...

Άρχισε η μετακίνηση προσωπικού, με διαταγή που έφτασε νωρίς σήμερα το πρωί από το ΥΕΘΑ, σε μονάδα μηχανικού της Ξάνθης, προς τον οικισμ...


Άρχισε η μετακίνηση προσωπικού, με διαταγή που έφτασε νωρίς σήμερα το πρωί από το ΥΕΘΑ, σε μονάδα μηχανικού της Ξάνθης, προς τον οικισμό του Αγιάσματος του δήμου Νέστου στην Π.Ε. Καβάλας για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων.

Τα βαρέα μηχανήματα που βρίσκονται "υπ' ατμόν" περιμένουν την έγγραφη διαταγή, έτοιμα για να μετακινηθούν και αυτά προς τον χώρο που πρώτα θα διαμορφωθεί για να υποδεχθεί τους υπό μετακίνηση πρόσφυγες από Αθήνα και Ειδομένη στους νέους χώρους φιλοξενίας τους.  

Προς το παρόν από τις πληροφορίες που συλλέγει το www.ThrakiToday.com η επιλογή του χώρου της πρώην Αμερικανικής Βάσης "Φωνή της Αμερικής", είναι σε αναμονή και θα προχώρηση η αξιοποίησή μέρους του χώρου της στις αμέσως επόμενες μέρες.

Πάντως η δημιουργία στην περιοχή του Αγιάσματος του δήμου Νέστου, δυτικά της κοίτης του ποταμού Νέστου και εντός της διοικητικής περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αφήνει ερωτηματικά για την "πλήρη ενημέρωση" από την διοίκηση της Περιφέρειας.

Το ερώτημα προς τον κ. Γιώργο Παυλίδη στην δήλωσή του σε ιστοσελίδα της Κομοτηνής περί:" καμιά δομή εγκατάστασης προσφύγων δεν θα γίνει ανατολικά του Νέστου.Ότι γράφετε ή διαδίδεται δεν αληθεύει" ισχύει και δυτικά του ποταμού σε μερικές εκατοντάδες μέτρα από αυτήν; 

Πάντως φορτηγά με ξενοδοχειακό υλικό ταξιδεύει προς την Θράκη με "ελεγχόμενες" αποστολές και χωρίς να γνωρίζουν οι οδηγοί των φορτηγών τον τελικό προορισμό, θάναι η Ξάνθη; η Αλεξανδρούπολη; ή η Ορεστιάδα;

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα φανεί τι ακριβώς επέλεξαν να πραγματοποιήσουν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί στην Θράκη για το "προσφυγικό".