GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γενική Συνέλευση και Βραβεύσεις από τους αστυνομικούς στην Ξάνθη

Tην Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η 29η Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών ...

Tην Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η 29η Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης για το 2016.

Θέματα της συνέλευσης ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2015 και η έγκριση από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης των απολογισμών, ο νέος προϋπολογισμός για το 2016 και η έγκριση ψηφισμάτων.

Στην εκδήλωση ολοκληρώθηκε ο κύκλος βραβεύσεων από την “Κίνηση” των Αστυνομικών στα παιδιά των μελών των αστυνομικών που υπηρετούν στην Δ/νση αστυνομίας Ξάνθης. Για τον κύκλο των βραβεύσεων η Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Η Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης »ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»  με αφορμή την βράβευση, από την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση της, τέκνων συναδέλφων   εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, για την
εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ευχόμαστε η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

Ενώ Η “Κίνηση” την 26η Φεβρουαρίου έκοψαν την ετήσια Βασιλόπιτά τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Ξάνθης