GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Άστραψαν και Βρόντηξαν” Γρηγορίου στην ΟΕΒΕ, Χατζηεφρεμίδης στον δήμο Ξάνθης

«…..Το πρόβλημα είναι ότι η Ελεγκτική επιτροπή λειτουργεί με ένα μέλος αφού τα άλλα δύο παραιτήθηκαν πολλούς μήνες πριν χωρίς να μπορούν...

«…..Το πρόβλημα είναι ότι η Ελεγκτική επιτροπή λειτουργεί με ένα μέλος αφού τα άλλα δύο παραιτήθηκαν πολλούς μήνες πριν χωρίς να μπορούν να αντικατασταθούν και το ένα μέλος που απέμεινε δήλωσε «Πρόεδρος» αλλά είναι Πρόεδρος του εαυτού του…..… δεν ήξερε στοιχεία για τον απολογισμό που γίνονταν και τα ακριβή στοιχεία. Ειπώθηκε ότι γνώριζε τα οικονομικά στοιχεία για μέχρι τέλους Νοεμβρίου ενώ όταν κλείνει το έτος και (σ.σ. γίνετε οικονομικός απολογισμός της χρονιάς), θάπρεπε να γνωρίζει για όλη την χρονιά, δηλ, μέχρι 31/12/15……. Δεν ήξερε και δεν είχε είδε το βιβλιάριο καταθέσεων που υποστήριζαν ότι έχει αποθεματικό 11.000€, αλλά αυτός δεν το έχει δει και δεν το ήξερε……. Για εισηγητική και αιτιολογική έκθεση ….. δεν ξέρω τι να σας πω…. ο απολογισμός δεν εγκρίθηκε….! ! ! !... τώρα πρέπει να βρουν τα τιμολόγια ….. 8.000€ σε ένα κατάστημα της πόλης και 5.000€ σε άλλο κατάστημα δόθηκαν χωρίς να υπάρχουν τα τιμολόγια…. Τι ακριβώς τους πούλησαν; …. τι έγινε; ……. δεν είχαν κανένα “χαρτί” να δείξουν….  » αναρωτιέται στην εκπομπή του Ξάνθη FM100 “Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα” 
(http://xanthifm100.gr/%CF%80%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%B7-3-3-2016/) το μέλος της διοίκησης της ΟΕΒΕ κα Χρυσούλα Γρηγορίου που σε μια θυελλώδη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας δέχθηκε ισχυρό ράπισμα η διοίκηση Μπατζακίδη από το σύνολο των μελών της Γενικής Συνέλευσης που βρέθηκαν για να υπερψηφίσουν τον Οικονομικό απολογισμό του 2015, αλλά αυτό δεν επετεύχθη. 


Η κα Γρηγορίου όμως υπενθύμισε ότι «τον λόγο έχει η Εισαγγελία…. Μας κάλεσαν τον Νοέμβριο του 2015 να βάλουμε τις υπογραφές μας όλοι εξ αρχής για να δουν ποιός πλαστογράφησε τις υπογραφές ….. μιλάμε για πλαστογραφίες…. Μιλάμε για αποδείξεις με “γελοία” ποσά …..αλλά δεν ξέρουμε αν οι πλαστές υπογραφές υπάρχουν και αλλού…. »

Η κοινή γνώμη και οι επαγγελματίες της Ξάνθης περιμένουν με κομμένη την ανάσα που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση η οποία τραβάει σε μήκος χρόνου.

Πάντως το δευτεροβάθμιο επαγγελματικό Όργανο περνάει περίοδο έντονης απαξίωσης με ότι και αν αυτό σημαίνει στις μέρες μας.

Νέα προβλήματα όμως αντιμετωπίζει και ο Δήμαρχος Ξάνθης με την παραίτηση του προέδρου των παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ του Δήμου, κου Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη από την θέση του προέδρου του Οργανισμού θεωρώντας ότι “το ποτήρι ξεχείλισε” με την πολεμική που δέχονταν καθημερινά αναίτια επί της ουσίας από συγκεκριμένα μέλη της αντιπολίτευσης αλλά και την “ραθυμία” περιφρούρησης και προβολής του έργου της διοίκησής του από την Δημοτική Αρχή. 

Οι γνωρίζοντες την "υπόθεση της μπανάνας"  και η για μια ακόμη φορά αποστασιοποίηση του κου Δημαρχόπουλου από την άμεση εξεύρεση λύσης στο όποιο πρόβλημα ήθελε να δημιουργηθεί, για επικοινωνιακούς λόγους, από μέλη της αντιπολίτευσης εμφανίζετε ως καρμπόν με την διαχείριση σημαντικών θεμάτων που υπήρξαν στο παρελθόν και την "αποστασιοποίηση" δυναμικών στελεχών από την διοίκηση του δήμου όπως οι πρώην αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγκόρτσας (τραπεζοκαθίσματα καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων), και ΧασάνΟγλου Φερτούν (καθαριότητα).

Η παραίτηση Χατζηεφραιμίδη προμηνύει ντόμινο κακών εξελίξεων στον Οργανισμό με την δυσκολία του δημάρχου Δημαρχόπουλου να βρίσκει, κατ’ αρχήν τον αντικαταστάτη του παραιτηθέντος Προέδρου. Η συνέχεια πάντως δεν προμηνύετε και η καλύτερη…