GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πατριός “τέρας” βασάνιζε δυό αδέλφια 5 και 3 χρόνων

Την αρρωστημένη του οργή έβγαζε στα δύο ανήλικα παιδιά της ερωμένης και συμβίας του ο 33 χρονος από την Αλεξανδρούπολη. Σοκαριστικές οι ...

Την αρρωστημένη του οργή έβγαζε στα δύο ανήλικα παιδιά της ερωμένης και συμβίας του ο 33 χρονος από την Αλεξανδρούπολη. Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες του «βασανιστή» του 5χρονου στον οικισμό της οδού Άβατνος στις παρυφές της πόλης της Αλεξανδρούπολης  και του 3χρονου αδελφού του.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι  αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι της «οικογένειας» με το θέαμα που αντίκρισαν με τα δυο αδελφάκια σε κακή κατάσταση από τους μώλοπες σε πρόσωπο και σώμα και τα καψίματα από τσιγάρο στα μικρά σωματάκια τους.

Η 26χρονη μάνα από την Αλεξάνδρεια Ημαθείας με τα δύο της παιδιά 5 και 3 χρόνων αγνώστου πατρός και έγκυος στον τρίτο μήνα της κύησης χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πατρότητα του κυοφορούμενου εμβρύου της, θεατής των όσων συνέβαιναν στο χώρο της διαμονής τους.

Σοβαρή η κατάσταση του 3 χρονου η οποία κρίνετε αντιμετωπίσιμη από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του με σοβαρά ωστόσο τραύματα αλλά και εγκαύματα στο πρόσωπο και το κορμί του.

Ενώ το 5 χρόνο αδελφάκι του το χτυπούσε με ένα μεγάλο ξύλινο καδρόνι και βρέθηκε με καψίματα από τσιγάρο στο πρόσωπο και στο σώμα. Η κατάσταση του 5χρονου είναι μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ σήμερα αναμένεται να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορούμενοι είναι τόσο η μητέρα των ανηλίκων όσο και οι γονείς του δράστη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράληψη λύτρωσης κινδύνου ζωής για τον 5χρονο, ενώ ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας το 5χρονο και βασανισμό ανηλίκου για το 3χρονο αγόρι.