GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσπάθησε να “σπάσει” το μπλόκο του Νέστου, άκουσε τα “γαλλικά” του…(εικόνα + video)

Ο Στρατηγός Δ/κτης του Δ’ΣΣ  Αντιστράτηγος Ιωσήφ Μαυράκης  προσπάθησε να περάσει με… “στρατιωτικό” τρόπο από το μπλόκο των αγροτών στην γέ...

Ο Στρατηγός Δ/κτης του Δ’ΣΣ  Αντιστράτηγος Ιωσήφ Μαυράκης  προσπάθησε να περάσει με… “στρατιωτικό” τρόπο από το μπλόκο των αγροτών στην γέφυρα του Νέστου, προκαλώντας τους παρευρισκόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους με την συμπεριφορά του, απ’ ότι εξιστορούν στο σύνολό τους οι παρευρισκόμενοι απεργοί.

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν έφτασε στο μπλόκο του Νέστου με τον οδηγό του και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που τον μετέφερε από την έδρα του Σώματος Στρατού στην πόλη της Ξάνθης προς μονάδα της Ζώνης Ευθύνης του Δ΄ΣΣ, από την άλλη πλευρά του ποταμού και τελευταίος από τα έξι ΙΧΕ που ήταν σταματημένα από τους αγρότες στο σημείο που συνήθως κλείνουν τον δρόμο με τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά θα άνοιγε ο δρόμος για την ελεύθερη διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων, «ένα τσιγάρο χρόνος…» δηλώνουν  οι αγρότες….

«… άλλωστε Στρατηγός είναι, δεν θάπρεπε να πει μια καλημέρα, …. Κάτι τέλος πάντων για όλους εμάς που παλεύουμε για τις οικογένειές μας, για τα παιδιά μας;» και συνεχίζουν «….εμείς δεν πήραμε το μηνιάτικο τέλος του μήνα… ούτε θα πάρουμε “κάτι” και στο τέλος Φλεβάρη…. δεν είμαστε οι προνομιούχοι ….» φωνάζουν διαμαρτυρόμενοι με μια φωνή όλοι.

Και συνεχίζουν , αντί αυτών με αλαζονική συμπεριφορά που θύμισε σε μας το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» νόμιζες και μιλούσε σε ….νεοσύλλεκτους , και με συμπεριφορά πρωτόγνωρη ήρθε μπροστά από όλους, μπρος στον ιμάντα που ένωνε δύο τρακτέρ κατέβηκε κάτω και πήγε να “κόψει” τον ιμάντα για να περάσει… Απίστευτο….

Άκουσε τα “γαλλικά” του , άφησε την κακή εντύπωση και ….έφυγε όπως και όλα τα υπόλοιπα τροχοφόρα.

Τα εύκολα τα έκανε δύσκολα με την συμπεριφορά του…. Γιατί;… είναι και Στρατηγός  ! ! !