GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η αλήθεια είναι πικρή και ... παραιτεί Υπουργό; Υπό παραίτηση ο Σγουρίδης

Μετά από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, στον MaximumFM του Έβρου, ο υφυπουργός Υποδομών έθεσε την παραίτησή ...

Μετά από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, στον MaximumFM του Έβρου, ο υφυπουργός Υποδομών έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Αιτία η δήλωση του κ. Σγουρίδη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν».

Χωρίς να απέχει της πραγματικότητας η δήλωση του κου Σγουρίδη φαίνεται ότι ανοίγει τους ασκούς της… παραίτησης.

Ήταν και η προ δύο ημερών δήλωση ότι «…οι αγρότες δεν γνωρίζουν τι θέλουν τελικά…» και οι άσπονδοι φίλοι του στη Κυβέρνηση έκαναν τα υπόλοιπα. Μη αντέχοντας την ενδοκυβερνητική πίεση και την κριτική του «….εμείς προσπαθούμε να βρούμε τις χαραμάδες των αγροτών και Σγουρίδης ρίχνει λάδι στην φωτιά, καιρός για αλήθειες είναι τώρα…» προχώρησε στην ….παραίτηση που έθεσε στη διάθεση του πρωθυπουργού, για λόγους ευθιξίας.

Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή και ο κ. Τσίπρας θα επιληφθεί του θέματος μόλις επιστρέψει από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής.