GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μη με στέλνεις στη σύνταξη, ακούς; Στο θεό να με πας!

Με περισσό κυνισμό ο Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος στη τηλεοπτική εκπομπή (ενικός - Νίκος Χατζηνικολάου) παραδέχθηκε ότι οι εισφορές...

Με περισσό κυνισμό ο Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος στη τηλεοπτική εκπομπή (ενικός - Νίκος Χατζηνικολάου) παραδέχθηκε ότι οι εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, που είναι μικρομεσαίοι, δηλαδή έχουν κάποια δουλειά και δηλώνουν κάποιο εισόδημα, "πηγαίνουν στο θεό". Φαντάζομαι ότι εννοούσε πως εκτινάσσονται στα ύψη και δεν κυριολεκτούσε.

Παρόλα αυτά και απευθυνόμενος στον κ. Υπουργό έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Εάν μετά από 30 περίπου χρόνια δικηγορίας δεν είμαι σε θέση με τα σημερινά δεδομένα να πληρώνω Εφορία και Εισφορές, τι θα γίνει όταν οι εισφορές μου θα πάνε στο θεό;
2. Δεν σκέφτομαι στην πιο παραγωγική μου ηλικία να βγω στη σύνταξη. Άλλωστε μου το απαγορεύει το παιδί μου, που θα ντρέπεται για μένα σε μια τέτοια περίπτωση και θα πρέπει να μπορεί να σπουδάσει.

3. Αν η Κυβέρνηση διστάζει να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή με αυτό το νομοσχέδιο θα με εξοντώσει και όχι μόνο δεν θα μου δώσει κάποτε σύνταξη, αλλά θέλει και να με στείλει στο Θεό, προσωπικά δηλώνω στον κ. Κατρούγκαλο, που πρόσφατα και σε άλλη εκπομπή είχε θυμηθεί τους στίχους του Νιόνιου "μπορεί ο κανίβαλλος ποτέ να εκπροσωπήσει τάχα όλους τους φίλους τους παλιούς που έχει στη στομάχα ;" θεωρώντας πως δεν μπορούν παλιοί πολιτικοί άλλων κομμάτων να εκπροσωπούν το λαό, ενώ ο ίδιος μπορεί:

κ. Υπουργέ μπορεί να είστε κυνικός, μπορεί να έχετε μεγάλη στομάχα, πλην όμως είμαστε πάρα πολλοί, είμαστε όλη η κοινωνία απέναντί σας. Θα δυσκολευτείτε να μας χωνέψετε όλους!
Και σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται πως δεν μπορείτε να εκπροσωπείτε επάξια και επωφελώς την κοινωνία.

Του Παναγιώτη Χατζηγεωργίου
- Ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου είναι  δικηγόρος, μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ