GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΧΙ στην εξαθλίωση φώναξαν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες

Αστυνομικοί διαδήλωσαν κατά της λιτότητας στην Αθήνα Περισσότεροι από 4.000 ένστολοι από όλη την Ελλάδα διαδήλωσαν κατά των κλιμακού...

Αστυνομικοί διαδήλωσαν κατά της λιτότητας στην Αθήνα

Περισσότεροι από 4.000 ένστολοι από όλη την Ελλάδα διαδήλωσαν κατά των κλιμακούμενων αντιλαϊκών μέτρων και της μεθόδευσης για την ψήφιση νόμων που θα φτωχοποιήσουν έτι περισσότερο αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες μαζί με τους συνταξιούχους συναδέλφους τους, που πλήττονται από τις περικοπές μισθών και συντάξεων.

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών με 35 εκπροσώπους της συμμετείχε στη πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή το μεσημέρι. 

Με αφετηρία το κτήριο της Παλιάς Βουλής στην πλατεία Κολοκοτρώνη η πορεία, κατέληξε στο κτήριο της Βουλής με την παράδοση του Ψηφίσματος σε εκπρόσωπο του προεδρείου της Βουλής.

Η μήνη των διαδηλωτών συμπυκνώθηκε και “εκφράστηκε” στο πρόσωπο του πρώην συναδέλφου τους και από σειρά ετών Βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη με το εύγλωττο ερώτημα, πλέον των άλλων “γαλλικών”, «…τόσα χρόνια βουλευτής δεν ξέρεις το τι τραβάμε καθημερινά στους δρόμους, ξέχασες ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας με αυτούς τους μισθούς που δεν φτάνουν να ζήσουμε ούτε το 15θήμερο…»
Οι διαδηλωτές δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των  αγροτών και εργαζομένων που βρίσκονται 16 μέρες στα μπλόκα.