GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ουρές φορτηγών στα τελωνεία με Βουλγαρία και Τουρκία. Μεγάλη νευρικότητα

Μεγάλες ουρές σχηματίζουν τα φορτηγά διεθνών μεταφορών στα τελωνεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο τελωνείο της ...

Μεγάλες ουρές σχηματίζουν τα φορτηγά διεθνών μεταφορών στα τελωνεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο τελωνείο της Εξοχής στην Δράμα το οποίο παραμένει κλειστό από τις πρώτες μέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων των αγροτών περισσεύουν σε διάστημα πολλών εκατοντάδων μέτρων τα φορτηγά διεθνών μεταφορών που επέλεξαν να περάσουν στο Βουλγαρικό έδαφος, Παροδικά οι αγρότες αφήνουν να γίνει η κυκλοφορία λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (-15 Κελσίου). Με απόφαση των κτηνοτρόφων της περιοχής μοιράζετε ζεστή σούπα και φαγητό σε απεργούς και σε εγκλωβισμένους φορτηγατζήδες.

Πάντως από την 10.00 το πρωί της Δευτέρας κλείνει το Τελωνείο της Εξοχής και δεν θα περνάει κανείς πλέον.

Στο τελωνείο της Νυμφαίας στον Νομό Ροδόπης αν και οι επί κεφαλή του μπλόκου επιλέγουν να ανοίγουν τον δρόμο κάθε δυο ώρες για περίπου ένα 10λεπτο για αποσυμφόρηση δρόμων και τελωνείου η κατάσταση παραμένει δραματική με πολύ μεγάλη την ουρά των εγκλωβισμένων φορτηγών, τον εκνευρισμό να περισσεύει και τον Περιφερειάρχη Κίρτζαλη Βουλγαρίας να ψάχνει λύσεις.Η απόφαση αυτή των αγροτών άρχισε να εφαρμόζετε από χθες Κυριακή το πρωί στις 10.00΄

Στην Καβάλα παραμένει κλειστός ο κόμβος της Χρυσούπολης στον δήμο Νέστου επί της Εγνατίας Οδού.

Στην Ξάνθη η γέφυρα του Νέστου Είναι υπό κατάληψη με τους αγρότες να αφήνουν σε διαστήματα την διέλευση όλων των οχημάτων. Σήμερα Δευτέρα θα παραμείνει κλειστό το μπλόκο του Νέστου από την 12.00 και έως την 18.00΄.

Στον Έβρο οι ουρές των φορτηγών είναι πολύ μεγάλες επί Ελληνικού και Τουρκικού εδάφους με τα φορτηγά να είναι εγκλωβισμένα και την έξοδο διαφυγής τους να είναι κλειστή, αν και από Ελληνικής πλευράς αφήνονται κατά περιόδους να γίνετε η κίνηση στο τελωνείο της Γέφυρας των Κήπων.

Ο κόμβος Ρίζια-Καστανιές παραμένει κλειστός στον Βόρειο Έβρο με κλειστό και τα τελωνεία του Ορμενίου με Βουλγαρία και Καστανέων με Τουρκία κλειστά για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Στο μπλόκο των Κερδυλίων στον Στρυμώνα ποταμό κλείνουν ΄για 24ώρες και οι παράδομοι από σήμερα την 12.00΄ έως και αύριο Τρίτη στις 12.00΄το μεσημέρι δημιουργώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα και αποκόπτοντας ουσιαστικά την κυκλοφορία όλων των οχημάτων από και προς Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.