GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κοπή της ετήσιας πίτας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης

Την Κυριακή 21 Φλεβάρη ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης έκοψε την ετήσια πίτα του στη Λέσχη Αξιωματικών Ν. Ξάνθης παρουσία τ...

Την Κυριακή 21 Φλεβάρη ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης έκοψε την ετήσια πίτα του στη Λέσχη Αξιωματικών Ν. Ξάνθης παρουσία του εκπροσώπου του Στρατηγού Διοικητού του Δ’ Σώματος Στρατού, Ταξιάρχου κ. Κολυβά  Δκτή 4ης ΤΑΞΥΠ,  του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, του εκπροσώπου  του ΠΕ Ξάνθης κυρίου Κώστα Ζαγναφέρη Περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μπούτο,  του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη, του Αστυνομικού διευθυντή κ. Γκίκα Ευάγγελου, του Προέδρου των Αποστράτων Αξιωματικών παραρτήματος Ξάνθης κ. Γιώργου Γεωργιάδη, του προέδρου των Αποστράτων αξιωματικών Αστυνομίας  κ. Καραπιπέρη Θεοφάνη, του προέδρου του συλλόγου αιμοδοτών κ. Παπαχρόνη Ιωάννη,  του πρώην Δημάρχου Βιστωνίδας Νίκου Ζλάτκου,  του επίτιμου Υποδιοικητή Δ.ΣΣ κ. Φωτιάδη Νικόλαου, του γιατρού Γιάννη Αγκόρτσα και  πολύ κόσμου.

Την πίτα ευλόγησε ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης, Αρχιμανδρίτης Πατέρας Διονύσιος. Στην διάρκεια της εκδήλωσης το φλουρί κέρδισε ο στρατιώτης Χρήστος Χαλικόπουλος που υπηρετεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ν. Ξάνθης και πήρε σαν δώρο την εικόνα του Αγίου Νικήτα που είναι και ο προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών.

Μιλώντας στην κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ξάνθης Γιάννης Σπυριδόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη και τον Δήμαρχο Τοπείρου και πρώην Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Θωμά Μίχογλου χάρις στην βοήθεια των οποίων ο Σύνδεσμος απέκτησε γραφεία. Κάλεσε δε όλους τους Εφέδρους Αξιωματικούς να έλθουν στην μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου και να βοηθήσουν με τις δυνάμεις ο καθένας  τον ΣΕΑΝ Ξάνθης.