GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγριες διαθέσεις για την Κυβέρνηση, χωρίς παρατράγουδα οι συγκεντρώσεις, “τέντωσαν” οι Βούλγαροι

Τις άγριες διαθέσεις τους στην Κυβέρνηση για τα προς ψήφιση νομοσχέδια που μεθοδεύει να φέρει στην Βουλή τις προσεχείς ημέρες έδειξαν οι...

Τις άγριες διαθέσεις τους στην Κυβέρνηση για τα προς ψήφιση νομοσχέδια που μεθοδεύει να φέρει στην Βουλή τις προσεχείς ημέρες έδειξαν οι πολίτες τις Θράκης. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα ασφάλειας στους συμμετέχοντες στις συγκεντρώσεις και πορείες στις κύριες πόλεις τις Θράκης. 

Παρέμβαση προς την Ε.Ε. έκανε η Βουλγαρία διαμαρτυρόμενη για το κλείσιμο των τελωνείων Προμαχώνα στις Σέρρες, Εξοχής στην Δράμα και Ορμενίου στον Έβρου απ’ όπου τα φορτηγά διεθνών μεταφορών εξυπηρετούν οδικά το βουλγάρικο εμπόριο.
Τα τρακτερ και γεωργικά μηχανήματα αλλά και οι πολλές ώρες κλεισίματος των δρόμων “εκνεύρισαν” την Βουλγαρική Κυβέρνηση που καλεί την Ευρώπη να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση. 

Στην Ξάνθη  τρεις πορείες σε διαφορετικούς χρόνους χωρίς κανένα πρόβλημα, δύο συγκεντρώσεις με περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες, με ομιλίες και χαιρετισμούς από εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και οργανώσεων.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Κομοτηνή Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, με φορτηγά λεωφορεία τρακτέρ ταξί στους δρόμους και μέσα στις πορείες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Super Market γερμανικών συμφερόντων άνοιξε στην Αλεξανδρούπολη προκαλώντας παροδικά ένταση και διαπληκτισμούς ….άδειασαν χόρτα οι αγρότες στην πόρτα του και ….έκλεισα.
«Θα φάνε μαύρο όσοι ανοίξουν τα εστιατόρια και τις ταβέρνες τους στην Αλεξανδρούπολη» διεμήνυσαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης οι απεργοί γιατί κυκλοφόρησε ότι μετά τις 2 το μεσημέρι θα…. ανοίξουν τα μαγαζιά τους.

Από τους συμμετέχοντες στην οργάνωση των απεργιακών εκδηλώσεων στην Θράκη εκφράζετε η πλήρης ικανοποίηση τους για την μεγάλη επιτυχία που είχαν αυτές χωρις να ανοίξει ….μύτη.