GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



"Σαν κλέφτης" με συνοδεία περιπολικού πέρασε το μπλόκο του Νέστου ο Καραλίδης

Ο επί κεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ) και πρώην Αντιπεριφερειάρχης πέρασε το μπλόκο στην γέφυρα του Νέστου με ταχύτητα κα...

Ο επί κεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ) και πρώην Αντιπεριφερειάρχης πέρασε το μπλόκο στην γέφυρα του Νέστου με ταχύτητα και συνοδεία περιπολικού από την Δ/νση Αστυνομίας Ξάνθης.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης και λίγο πριν αποκατασταθεί η ομαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Νο 2 στον Νέστο (18.10΄περίπου), περιπολικό της αστυνομίας προερχόμενο από την Ξάνθη και με κατεύθυνση την Καβάλα  ζήτησε να ανοίξουν τον δρόμο οι αγρότες και να τον κρατήσουν ανοιχτό για την άμεση επιστροφή του.

Ένα-δυο λεπτά μετά βλέπουν να επιστρέφει το περιπολικό με τους “φάρους” αναμμένους και με αρκετή ταχύτητα, ακολουθούμενο από το αυτοκίνητο του… κ. Φώτη Καραλίδη, περνώντας το σημείο συγκέντρωσης αγροτών-κτηνοτρόφων και μηχανημάτων. 

Μετά από μερικές δεκάδες μέτρα το αυτοκίνητο με οδηγό τον κ. Καραλίδη συνέχισε την πορεία του προς Ξάνθη χωρίς την συνοδεία του περιπολικού.

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης δεν μπήκε στον κόπο να σταματήσει για πέντε δέκα λεπτά τουλάχιστον, να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους που μπορεί και πολλοί απ αυτούς να ήταν ή και να είναι ψηφοφόροι του, και διάλεξε αυτόν τον τρόπο του “διωκόμενου” για να περάσει από το μπλόκο του Νέστου.

Προκάλεσε άσχημη εντύπωση αυτή του συμπεριφορά, με τα σχόλια να μην είναι κολακευτικά για τον πρόσωπό του αλλά και το κόμμα που εκπροσωπεί στην Περιφέρεια.

Αλήθεια τι φοβήθηκε τόσο πολύ ο κος Καραλίδης για να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας;